Categorii
Arhiva Optimism

Friday fun – statusuri de Facebook de pe un satelit NASA

status-update-nasa-satteliteDacă vrei să te distrezi puțin pe seama prietenilor care stau prea mult pe Facebook nu trebuie decât să postezi niște statusuri de pe anumite aparate neconvenționale.

Un utilizator Reddit, pe numele lui LeftOverUserName a creat o serie de aplicații Facebook prin care poți să publici mesaje ca venind din locurile cele mai ciudate. Eu am publicat un status ca fiind pe un satelit NASA. Dovada:
status-update-nasa-sattelite

Ca și idee, poți publica statusuri de pe: Skynet, iPad, The moon, Toaster, You mom computer, Refrigerator sau The Future. Am preferat să mențin denumirile englezești :D. Mai sunt și alte locații, dar te las să descoperi tu dând clic aici. Distracție mare! Via [Neatorama].

2 răspunsuri la “Friday fun – statusuri de Facebook de pe un satelit NASA”

🙂 tare ideea… oricum, practic nu faci nik deosebit decat sa faci o aplicatie FB, ii dai un nume special si eventual pui un icon sugestiv… oricum, are meritul de a fi primul care s-a gandit la asta (sau cel putin eu n-am mai auzit pana acu`)

Nici eu nu am auzit de treburi in genul, asa ca baietul a prins podiumul. Si, ai gasit chestiile alea cu referire la mama? :)))