Categorii
Arhiva Optimism

Journey with nature – time-lapse de Henry Jun Wah Lee

journey-with-nature-timelapse-selectie-film-vimeoAveam de gând ca pe ieri să pun filmul acesta time-lapse. Filmul este numai potrivit pentru ultima sută de metri dintr-o săptămână plină de agitație. Tonalitatea melodiei sigur îți va da aripi :D.

Dacă te uiți atent vei observa că sunt scene pe care le-ai văzut și în alte filme de gen. Henry Jun Wah Lee a creat filmul din mai multe clipuri filmate din 2009 până în 2011. Câteva detalii interesante despre crearea filmului le poți afla de aici.

Pentru că știu că sunt destui oameni pasionați de crearea filmelor time-lapse am să trec aici și echipamentul folosit. Camera: Canon 5D Mk II, 60D, 7D, T1i, T2i, Sx10is – lentile: 14mm 2.8, 16-35mm 2.8, 24-70mm 2.8, 24mm 1.4 – telescop: Celestron CPC 800 iar mișcările camerelor au fost realizate cu Kessler Crane Pocket Dolly, Cineslider, Turntable și controller Oracle.

Sper să ajung să fac și eu cândva asemenea filme. Enjoy!

A Timelapse Journey with Nature: Showreel 2009-2011 from Henry Jun Wah Lee on Vimeo.

2 răspunsuri la “Journey with nature – time-lapse de Henry Jun Wah Lee”

foarte tare… mai ales pe la inceput, cu cerul ala plin de stele… dar oare nu-s trucate sau modificate nitel? par sa fie editate.. nu stiam ca-i asa meserias canonul:D

Cred ca au un minim de editare, dar sunt chiar bucati din filme care au mai fost puse aici 😀 Sunt superbe toate 🙂