Categorii
Arhiva Optimism

29 de moduri de a fi creativ – video

to-fu-29-moduri-creativ-film-vimeo-motivationalDin ce am văzut în ultimul an bloggingul te solicită foarte mult atunci când vrei să te ocupi așa cum trebuie de el. O parte dificilă este cea în care trebuie să fii creativ cu fiecare articol, lucru foarte greu de obținut.

Pentru cei ce au blocaje (ca mine) s-a inventat al doilea film de mai jos. Modurile de a fi creativ prezentate sunt pur și simplu lucruri la ordinea zilei de care uităm prea des. Îmi place foarte mult cum a fost realizată animația. De ținut minte că se vorbește aici de moduri prin care ne menținem creativitatea, nu ce este ea. Mai multe definiții ale creativității le găsești aici:

What Is Creativity? from addys 2009 krew on Vimeo.

Filmul celor 29 de moduri în care poți fi creativ a fost realizat de To Fu Design și, dacă vrei să vezi undeva notate aceste afirmații, le găsești aici.

Dintre toate cel mai greu îmi este să stau departe de calcualtor și cel mai mult beau cafea. Restul le fac într-o oarece măsură sau alta. Via [ProfadeInfo].

29 WAYS TO STAY CREATIVE from TO-FU on Vimeo.

Care dintre modurile de mai sus le-ai aplicat până acum?

Nu uita, până pe 25 iulie 2011 am un mic concurs pe blog în care poți câștiga reducere de 75% la hosting. Vezi aici despre ce e vorba.

4 răspunsuri la “29 de moduri de a fi creativ – video”

Tine mult de noi sa vrems a facem si ceva original. Greu, dom’le 🙂

Hey, mersi de link. 😀 Bine ca m-am uitat in spam 😀