Categorii
Arhiva Infografice

Starea internetului – infografic interactiv imens

infografic interactiv starea internetului online schoolsOnlineSchools.org este un site plin de cursuri online din zeci de domenii. La o primă vedere nu poți să nu fii copleșit de multitudinea informațiilor pe care le găsești aici.

Pe lângă aceste cursuri ei oferă o serie de infografice din care avem destule de învățat. Mai jos este unul dintre cele mai mari infografice realizate de ei. Plus că este și interactiv (HTML5), pentru că poți da clic in loc în loc și poți afla informațiile de care ai nevoie.

Infograficul ne aduce aminte că dușmanii internetului sunt: Egiptul, Burma, Coreea de Nord și Iranul. Avem la un clic distanță răspândirea geografică a rețelelor sociale și putem afla că nodurile principale ale internetului sunt la Frankfurt (Germania), Tuckerton (New jersey, SUA) și Mumbai (India).

Are chiar și un contorizator care spune că în jumătate de oră apar 150 de site-uri noi. Oare câte dintre acestea merită puse în Reader? Trebuie neapărat citite și secțiunile Fun Fact. Acolo afli că sunt peste 152 de milioane de bloguri pe net.

Alte informații interesante: pe YouTube se încarcă peste 35 de ore de film pe minut, se scriu 119 milioane de twitturi în fiecare zi, 1,2 milioane de editori editează 11 milioane de articole Wikipedia pe lună iar profilul tău de Facebook valorează 91 de dolari. Licitează cineva mai mult? 😛 Alte informații le afli dând clic pe imaginea de mai jos. Via [Mashable].
infografic interactiv starea internetului online schools

6 răspunsuri la “Starea internetului – infografic interactiv imens”

Buna , sun eu Andrei proprietarul blogului usefulwords.wordpress.com , ai dori o invitatue la google+ , daca da , trimite-mi un mail cu emailul tau de gmail

Am deja cont. Mersi. Completare: Nu esti proprietarul blogului. WordPress.com detine tot ce ai scris si pus pe blogul tau. Daca vrei sa fii proprietar peste ceva du-te la Tools-Export si alege Download data. Asa vei avea arhiva cu articolele tale la tine in PC. Altfel, nu detii nimic pe wordpress.com. Ei iti pot sterge oricand blogul, mai ales daca sunt suficient de multi care il aporteaza pentru spam 😀 Asa ca, take care!

Erata: Egiptul nu este un dusma al internetului. Dusmani sunt doar cei care se afla in prezent in fruntea statului egiptean.

In sensul asta a fost notat Egiptul ca dusman in infograficul de mai sus. E de inteles ca poporul doreste un internet liber.