Categorii
Arhiva Optimism

Hai la o bere dată de Ciucaș

berar smbrasov 9 iule 2011 banner smallȘtiut fiind că Ciucaș are o relație specială cu orașul Brașov m-am trezit cu un mail în care îmi spuneau că vor sponsoriza #berarul cu berea. Așa ceva, mai rar. Acum ai să mă întrebi ce este #berarul…

Ei bine, pe 9 iulie 2011, adică sâmbăta asta, sărbătorim 3 luni de Social Media Brașov, e ziua lui Eftimie (da, acelui Îndrăgit Eftimie) și am și eu un motiv personal de a fi fericit. Cu alte cuvinte, pentru a sărbători aceste lucruri ne-am gândit să strângem prietenii noștri din online la un berar, în care să ne aducem cu toții berea și să ne simțim bine în jurul frigăruilor.

Însă Ciucaș ne-a făcut nouă un cadou frumos oferindu-ne berea. Și bere este, nu glumă. Ce-i drept, nu cred că este nimic mai frumos vara ca ieșitul la iarbă verde, la o bere și mici cu cei care îți sunt aproape, deși sunt la zeci (sau sute) de kilometri distanță. Internetul ne unește.

Cum ne dorim să cunoaștem și oameni noi și să le povestim câte puțin despre Social Media Brașov ești și tu invitat la acest mic berar. Berea o dă Ciucaș, restul va trebui să îți aduci tu 😀

Ce trebuie să faci ca să participi la acest eveniment? Este foarte simplu: te înscrii pe pagina dedicată evenimentului(clic pe butonul Hai la bere) și scrii că vii la noi. Grăbește-te pentru că nu mai este mult timp și locurile sunt limitate!

Ce zici de combinația vară, bere și mici?

10 răspunsuri la “Hai la o bere dată de Ciucaș”

Desi as bea o bere cu voi, sunt plecat si nu voi ajunge. Dar va urez de pe acum distractie maxima!

Multumim. Cu coazia asta vom inchega mai bine legaturile cu cei care sunt. Sunt curios sa aflu cati vor fi la final 😀

Sper si eu ca, daca nu, tot merg. Uite asa 😛

Tot ziceam ca tre sa facem si noi o sedinta social media in aer liber, nu? Dar lasa ca nu va ametesc cu statistici sambata :))

Cu o foarte MAAAAAAAAAAAAAARE părere de rău, nu voi putea ajunge la #berar.

:((

Poate cu următoarea ocazie… Distracție plăcută și să consumați responsabil! 😀

Da, vom fi responsabili, mai ales ca prin zona sunt rape destul de mari :)))