Categorii
Arhiva Locuri pe net

We be bankin – joc interactiv creat de către Cristian Virgil Dinu

we-be-bankin-joc-refinantare-bcr-150x150Pot spune că sunt sunt mândru de membrii Social Media Brașov pentru că sunt oameni foarte pricepuți în domeniile în care activează și fac lucruri foarte faine pentru care merită promovați.

De curând am lucrat îmrpeună cu Cristian Dinu (Facebook | Twitter | Blog) la realizarea unui site prin care să îi susținem pe colegii noștri care au participal la campania BCR- Blogal Initiative, pusă la punct de Chinezu. Eu am făcut site-ul, dar el a făcut jocul de la zero în Javascript. El a gândit algoritmul și implementarea după un model de joc foarte frumos numit Sokoban.

Au fost multe ore de muncă la el, deși are numai câteva nivele. Pentru ultima parte Cristi a venit la mine, eu am lucrat la site, el la joc și, după aproape 24 de ore de lucrat în continuu la această ultimă parte din proiect, a ieșit We be bankin.

Jocul are sloganul: We be lovin’, We be hatin’, We be bankin’. Sloganul nu zice altceva decât că, chiar dacă ne place sau nu, tot ajungem la bănci, așa că este de preferat să fim atenți la ceea ce facem!

În felul acesta ne-a arătat sprijinul și aprecierea pentru colegii noștri care au participat la campania BCR: Florența, Rivi, Radu, Dani și Eftimie. Jocul este construit în jurul ideii că banii trebuie puși la păstrare în seifuri. Uneori trebuie să îi scoți din seif ca să poți muta economiiile dintr-o parte în alta. Nu trebuie decât să folosești W, A, S, D sau săgețile pentru a juca jocul.

Lansarea oficială a paginii dedicate a fost făcută azi pe site-ul Social Media Brașov. Chinezu a avut ocazia de a vedea ieri seară în premieră jocul. Cu atât mai mult cu cât îl vei putea purta pe Chinezu la împins de economii de colo-colo în joc :D.

Clic pe imaginea de mai jos să mergi la site și distracție mare la joc:
we-be-bankin joc online

4 răspunsuri la “We be bankin – joc interactiv creat de către Cristian Virgil Dinu”

Multumesc si sper sa ajute la inchegarea grupului 😀

Merci si bravo lui Cristi pentru joc!