Categorii
Arhiva Optimism

Manhattan in motion – un început de săptămână cu time lapse

mindrelic manhattan in motion film time lapseIeri am avut ocazia de a sta la masă cu Chinezu și Crivăț și mi-am dat seama că, printre multele lucruri pe care le facem în viață, suntem datori față de noi înșine. Mă refer aici la faptul că timpul trece și că noi suntem singurii care putem ajunge la un final în care să vedem rezultatul. Că va fi bine sau rău depinde de deciziile pe care le luăm zi de zi.

Nu am să trec aici un registru al discuțiilor avute cu cei doi, cu Eftimie și cu restul de la masă. Ei, fiind implicați în Expediția Verde, trebuie să călătorească prin țară, ocazie cu care se întâlnesc cu bloggerii din orașele în care se opresc. Călătorului îi șade bine cu drumul iar noi ne pregătim de o nouă săptămână în care vom călători alte șapte zile prin viață.

E luni. Oare cum va fi duminică? Nu știu, dar sper să fie bine! Oferă-ți câteva minute de răgaz și urmărește filmul time lapse făcut de Mindrelic.

Îmi plac filmele time lapse pentru că îmi țin vie în memorie trecerea timpului. De câte ori nu ai frost prea ocupat(ă) încât să nu îți dai seama că timpul zboară pe lângă tine? Uneori mă gândesc că poate timpul trece și eu nu fac ceea ce trebuie. E greu să recuperezi timpul pierdut.

Mindrelic – Manhattan in motion from Mindrelic on Vimeo.

4 răspunsuri la “Manhattan in motion – un început de săptămână cu time lapse”

Abia astept sa am si eu o asemenea camera. Apoi vom avea si Brasov time lapse 😀

As mai adauga la primul paragraf, ca mai depinde si de unele decizii ale stramosilor nostri cel putin pana la a VII-a generatie – asa cum si efectul deciziilor noastre este mai presus de presus de propriul destin.

Am ocolit in mod intentionat trecutul si efectul deciziilor noastre asupra altora. Era prea complicat pentru o lunea dimineata :P, dar ai dreptate!