Categorii
Arhiva Optimism

Cafeaua – cel mai mare drog

cafeaua cel mai mare drogAzi am aflat că unul dintre cele mai dragi droguri pe care îl folosesc, și anume cafeaua, este cu adevărat otrăvitoare. Pe bune. Dar lucrul acesta este valabil doar dacă bei de câțiva litri de cafea odată.

Dacă vrei să afli câtă cafea trebuie să consumi ca să devină letală înmulțește masa ta cu 150ml și vei vedea că, la 100 kg, ar trebui să dai gata 15 kg de cafea odată. Deci, este otrăvitoare, dar nu te ucide. Ce poate fi mai simpatic decât asta? 😀

Filmul de mai jos ne povestește câte ceva despre cafea, de la cei mai mari consumatori până la multele sale beneficii. Știai că determină dependență fizică? Deși cred că filmul laudă cam mult cafeaua, pot spune că mulți ani mă alătură de licoarea asta! E ca un amic bun de luat la drum.

Ca să balansăm puțin părerile despre cafea citește și articolul interesant din seria Pericolele alimentației, de pe Scientia.ro

Vizionare plăcută și hai să savurăm încă o cafea! Via [Presurfer].

12 răspunsuri la “Cafeaua – cel mai mare drog”

Manuele, eu ma bucur ca`i otrava. Eu nu beau cafea si culmea nu fumez.
Sunt băietu ideal :))
Ce sa mai spun ca sunt de o modestie rara :))

Tot imi spun : „sunt prea tanar pentru cafea” atunci cand se mira lumea ca nu beau cafea sau nu fumez mai ales ca sunt in PR :))

pr = tigari la greu pentru multi care sunt prada serviciului. Pentru moment serviciul este prada mea !

Beau cafea din liceu. Asa m-am invatat si de atunci in fiecare zi tot cu cafeaua sunt dupa mine 😀

Hmm, eu nu beau cafea, desi ai mei amandoi sunt dependenti de cafea si multa lume din jurul meu bea. Mai bine beau cola, macar aia e buna la gust..

Cola e chair faina, dar sia ia creeaza dependenta din cate stiu. Intr-o oarece masura e mai sanatoasa Cola decat cafeaua.

Eu sunt dependenta de apa :)) Beau cola din an in Pasti, dar ziceam asa, ca idee, ca nu am de ce sa beau cafea, ci mai degraba as bea cola, care are acelasi efect, dar macar e buna…

Ah, de mi-ar fi asa d eusor sa beau numai una pe zi .. :)) Din pacate m-am invatat cu vreo 2-3-4 :((

Hmmm, iubire tot nociva e? Adevarul e ca dependenta este periculoasa, dar nu poti fii complet liber. Lucru demonstrat. Merge insa legea compensatiei.

Cafeaua este marfa!!! Sunt peste 12 ani de cand beau cafea zilnic (cate 2-3 cani) si nu am avut niciodata vreo problema din cauza ei. Dinpotriva, daca dimineata nu pot bea o cafea imi va fi destul de dificil sa ma concentrez in acea zi.

Da, sunt dependent de cafea. Si? Nu deranjeaza pe nimeni aceasta dependenta. Fiecare om are viciile lui. Eu ma bucur ca al meu este cafeaua! Inca ceva. Coca Cola este mult, mult mai daunatoare decat cafeaua.

Si eu sunt cafengiu de meserie! Prima mea masa e o cafea. Nu e prea sanatos, dar cafeaua e… cafea :))