Categorii
Arhiva Optimism

Modern Times – să nu ne limităm

modern-times-ben-craig-imaginatie-filmȘtiu că vei zice din prima că filmul de mai jos este SF și că bat câmpii. Chiar? De ce oare ne este așa de greu de crezut că anumite lucruri se pot întâmpla dacă credem cu adevărat în ele?

Băieții de la TopEntertainmentBlog au găsit un film frumos făcut de Ben Craig, designer englez. Este vorba de un nou tip de cinematograf, bazat totuși pe sistem de proiectoare. Inovația constă în modul în care vor putea vedea pământenii filmele viitorului.

Începe o săptămână nouă. Pentru mine cele mai multe zile sunt la fel. Dacă hotărăsc ca o zi să fie altfel, atunci am norocul să fie deosebită. Nu fără efort din partea mea. Cum începem o zi și o săptămână nouă zic că ar trebui să ne intrebăm: de ce ne limităm? Sau, să zic altfel: ce nu am făcut pentru a ajunge unde dorim?

Chiar e SF filmul de mai jos sau ne vorbește de alte lucruri? Eu înțeleg asta: dacă vreau cu adevărat un lucru, atunci voi ajunge și să beau cafea pe Lună, uitându-mă la un film clasic proiectat pe nisipurile selenare. Don’t limit your self!

MODERN TIMES from BC2010 on Vimeo.

4 răspunsuri la “Modern Times – să nu ne limităm”

Prim oara am ramas si eu surprins, mai ales ca de unde am vazut filmul nici nu explica in felul in care am facut eu :))

Iti dai seama cat ar trebui sa fie biletul pe Pamant? :))