Categorii
Arhiva Infografice

Timpul petrecut pe Twitter – infografic

Nu sunt foarte mulți oameni care să folosească Twitter în Romania iar, pentru unii, nu există zi fără să își ia informațiile de acolo. Foarte important este pe cine urmărești și cât timp stai pe rețea.

Companiile care știu că folosească Social Media, Twitter implicit, știu că timpul nu este pierdut și că, dacă ascultă feedback-ul, pot avea foarte multe de câștigat. Infograficul de mai jos a fost realizat de către ProBlogger și pune întrebarea: este Twitter o pierdere de timp?

Se pare că 20% din utilizatorii Twitter fac 80% din gălăgie și doar 5% au mai mult de 50 de followeri. Cu toate că sunt numai 200 de milioane de utilizatori (față de 600 de milioane pe Facebook) Twitter este o bună sursă de informații venite la cald deși se pare că 40% din tweeturi sunt mesaje care nu conțin știri sau infomații relevante (adică sunt mesaje personale).

Iată câteva idei legate de cum folosesc oamenii Twitter: își fac publicitate, învață lucruri noi, își lărgest rețeaua de cunoștințe, comunică sau țin pasul cu știrile. Să nu uit, mai pun bazele câte unui #summertweetmeet.

Eu folosesc Twitter pentru că e o metodă bună prin care pot afla știri de la prieteni și prin care îmi promovez blogul. Dacă știi să folosești Social Media ai foarte multe de câștigat, printre care și prieteni. Mai multe informații în imaginea de mai jos.
twitter date statistici informatii timpul petrecut

6 răspunsuri la “Timpul petrecut pe Twitter – infografic”

Interesante statisticile… Twitter-ul poate fi si o pierdere de timp, daca nu-l folosesti calumea… insa pt unele afaceri, prezenta pe twitter si alte retele sociale este vitala…eu incerc sa nu stau prea mult pe twitter, cel putin nu momentan…intru o data la cateva ore, vad ce-a mai ciripit lumea, eventual dau cate un reploy si apoi imi vad de treaba…

stau pe Twtter, dar nu comunic asa e mult. Acolo am dat de niste stiri faine. 😀

Dac nu ai cont va trebui sa iti faci 😛

eu nu pun atat de mult accent pe micro-blogging pentru ca atentia merge pe articole, pe calitatea lor mai bine zis. Prin caliate adica ardeal style` 😀

Da, dar trebuie sa mai si comunici cu oamenii. Am fost ajutat in cateva randuri numai prin faptul ca am pus un status. Deci se poate.