Categorii
Arhiva Locuri pe net

Nebunia Angry Birds și în browser

angry-birds-romania-joc-browser-fainNo, acum am să fiu rău. Știu că pe mulți jocul ăsta îi înnebunește pentru că creează dependență. Am avut și varianta de desktop și, când am văzut cum se duc orele, l-am șters.

Acum sunt luat din nou prin învăluire cu varianta de browser. [LE: trecusem aici link către variantă pirat. My bad! Linkul corect e: chrome.angrybirds.com] Mulțumesc Eugen de atenționare! Promit să nu stau mult pe această pagină, dar nu promit să îmi țin promisiunea :D.

Am văzut că are un succes enorm în toată lumea, deși este un joc simplu de tot. Se pare că ideea prinde. Ce părerei ai de jocul Angry Birds?
angry-birds-romania-joc-browser-fain

17 răspunsuri la “Nebunia Angry Birds și în browser”

Oh, ce trist! O versiune pirat de Angry Birds, nici măcar nu au pus pe serverul propriu SWF ci l-au luat cu embed de pe

Varianta originală, fără reclame și alte prostii o găsești aici http://chrome.angrybirds.com/

Thank you . Acum ma pun sa bag versiunea originala. Nu m-am pus sa verific codul 😀

L-am jucat o groaza prima oara cand l-am vazut la altcineva pe blog, dar dupa 13 nivele deja m-am plictisit de el. E relativ simplist, ar fi fost mai ok sa mai…diversifice nivelele de joc.

Il avea pe desktop si, cand am vazut cat e de periculos, l-am sters :)))

Simplu si simpatic. uneori mai relaxant decat un shooter clasic 😛

[…] la: Ioana S, Oana Pasat, Cristi, Grapefruit, Radu Oncescu,  Spirit Nocturn, Camil Stoenescu, Manuel, Lyvy2a, Alexandru, Raluxa, Bogdan Anghelina, […]

luati-va android ca e mai amuzant de jucat pe un ecran de vreo 4„ la job ! :))

Noi suntem mai low tech please :))

o sa-l joc si eu sa vad ce-i de capu` lui, ca nu l-am jucat, in schimb am niste colegi care il jucau ore intregi pe smart phone-urile lor.. pare genu de joc yetti sports:)

Sa stii ca pierzi orele grele daca ajunge sa iti placa. De aia am zis ca sunt rau :)))

Cu placere. Acum poti sa iti distrugi orele din viata jucand si pe calculator. Aseara m-am pus mai tarziu la somn din cauza lui. Rau, dom’le, rau :)))

pe jocul de pe ipad sunt cel mai bun jucator din romania din austria si elvatia iar in franta sunt pe locul 20! ador angry birds si chiar nu credeam ca o sa ajung asa bun la el

Acum urmeaz apasulc el mai improtant: fa cumva sa scoti bani din asta. Nimic nu e mai fain decat sa scoti bani din pasiunea ta 😀