Categorii
Arhiva Blogging Optimism

Reportaje bloggeristice de la înălțime

calatorie-transalpina-romania-2011Nu a trecut mult timp de la întâlnirea de sâmbătă și lucrurile încep să se miște. Îmi place asta. Cel mai bine este când se întâlnesc câțiva oameni și se hotărăsc să facă ceva frumos împreună. Eu zic că aceste ședințe ale Social Media Brașov merită a fi vizitate măcar pentru acest lucru, dacă nu cumva pot spune că învățăm lucruri noi.

Așa cum am scris pe SmBrașov.net pe 16 iulie vom merge, cei câțiva zeci de bloggeri mici și mari pe traseul Transalpina, în zona Sebeș, și vom petrece un weekend la înălțime. Bloghită a venit cu ideea și ne-a atras atenția că este o zonă chiar fainp de vizitat, dar că nu s-a scris prea mult despre ea. De ce nu am face ceva în privința asta?

În condițiile acestea după numai câteva ore ne apropiam veritiginos de numărul de 20 de bloggeri care și-au făcut publică dorința de a veni. Bineînțeles că oamenii pot și vor veni cu prietenii/prietenele :D. Citește mai multe detalii despre călătoria verii în articolul despre Transalpina.

Alte detalii legate de traseu pot fi găsite pe Transalpina.biz. Dacă vrei să vii și tu atunci nu ai de făcut altceva decât să lași un comentariu la acest link. Ideea este să ne întâlnim, să să ne cunoaștem mai bine și să descoperim povestea din spatele șoselei celei mai înalte din România.

Cum ți se pare o asemenea călătorie?

Sursa imagine.

2 răspunsuri la “Reportaje bloggeristice de la înălțime”

Este foarte interesantă ofertă voastră și mi-ar plăcea să vin și eu, dar deocamdată nu pot.

Dar după ce veți veni cu toți această excursie, sper să puneți poze pe blog să le vadă lumea, în rest să aveți o excursie cât mai plăcută.

Iti dai seama ca punem poze, filem si de toate. Doar nu mergem fara sa scriem. Ideea este sa popularizam cat mai umlt zona respectiva 😀