Categorii
Arhiva Optimism

Cum să îți începi săptămâna bine

good_job_blue_ribbon
O atitudine pozitivă și prietenii îți pot face ziua mai frumoasă!

Țin să mă laud puțin: cunosc oameni foarte faini din online, oameni care îmi confirmă, încă o dată, că tehnologia poate crea prietenii peste mări și țări și că poate scoate și ce avem bun în noi.

Cum să îți începi săptămâna bine? În primul rând trebuie să știi că nu începe o săptămână nouă de povară, ci mai ai încă o zi în care să faci ceva pentru a merge mai departe. Unii s-ar bucura dacă ar mai face rost de câteva ore de viață în care să își salute prietenii, deci…

Dat fiind că sunt mare cafengiu am început ziua cu o mică incursiune în istoria cafelei făcută de Cristian Oprea. Și, nici nu începusem bine să savurez cafeaua de dimineață, că mă pomenesc că a apărut o nouă specie bloggeristică, numită junii bloggeri brașoveni, în fruntea căreia Tudor m-a văzut pe mine. Mulțumesc!

Să nu uit că ziua nu s-a terminat. Aflu cu mirare, de la Zoso, că iar l-au omorât pe bin Laden. Ba chiar, s-ar fi angajat, inculpatul, ca analist militar la Al Jazeera. Faină lume, dom’le, faină.

Am pomenit ceva de concursul de ieri? Da, am ajuns la 100 de fani chiar azi, în mai puțin de 20 ore de la începerea concursului. Premianții sunt trecuți aici. Am luat legătura cu oamenii și le-am trimis linkul cu arhiva de cărți digitale foarte utile și informative. Mai rămâne să primesc confirmarea de la ei.

Nu pot termina acest articol fără să anunț că sâmbătă, 30 aprilie 2011, am avut din nou întâlnirea Social Media Brașov, ba chiar a venit și un reprezentant al Proiectului Satelitului Brașovean Elysium, lucru ce m-a bucurat enorm.

Vreau să văd cum ajunge acel satelit în spațiu. Visul generației noastre poate avea speranță odată cu lansarea acestui satelit studențesc. Mulțumesc celor prezenți pentru sprijin și pentru deschidere în cazul acestui proiect interesant, proiect în care va fi lansat în spațiu primul satelit românesc. Fain că Vali va ajuta personal la realizarea acestui vis.

A fost un week-end frumos și va fi o săptămână plină. De ce? Pentru că voi fi prezent la competiția inginerească națională organizată de BEST la Chișinău. Adică, voi participa la această competiție în calitate de concurent, doar nu sunt degeaba masterand la Ingineria Fabricației Inovative, nu?

Cum ți-ai început săptămâna?

Sursa imagine.

5 răspunsuri la “Cum să îți începi săptămâna bine”

Dupa 7 zile de stat departe de net, mi-am inceput ziua cu Inbox. 🙂

Cate sute de mesaje ai strans? :)) Daca plec 7 zile ma trezesc cu mai bine de 600 de mailuri in inbox. Sa vezi acolo ce razboi 😀

Sper sa iti revii repede. Avem de lucru la proiectul Victoria 😀