Categorii
Arhiva Optimism

100 este câștigător!

un mic concurs
De pe burienbreakfast.blogspot!

Ce face omul duminica seara într-un moment de gândire intensă? Un concurs pe blog!

Blogul manuelcheta.com are tot felul de materiale informative care sunt sigur că îți plac. Printre acestea sunt articole despre: invenții și concepte, website-uri interesante, cărți digitale gratuite, infografice, bloging și social media.

Ce-i drept, voi avea concursuri în viitor cu premii substanțiale, dar de data aceasta am un mic cadou pentru fanii care sunt de la numarul 90 la 100. Tot ce ai de făcut este să dai Like AICI paginii de Facebook a acestui blog. Cadoul constă în câteva cărți digitale gratuite și cât se poate de utile. Fanului cu numărul 100 pe Facebook îi voi da un premiu mai mare, adică mai multe cărți digitale.

Premiile se vor da doar DUPĂ ce fanul 100 mă salută cu un Like. Căștigătorii vor fi anunțați în acest articol.

Ca să afli lucruri interesante de pe internet și depre viitoare concursuri nu uita să te abonezi prin RSS sau mail. O zi frumoasă și navigare plăcută pe vastele câmpii ale internetului.

[UPDATE:02-05-2011] Gata, după lupte seculare s-au strâns 100 de oameni care să fie fani ai paginii de Facebook. Știu sigur că sunt mult mai mulți oameni care îndrăgesc Obișnuit.eu și că se vor arăta cât de curând.
Iată câștigătorii cadoului pus la bătaie:

Cei de mai sus sunt fanii de la numărul 90 la 99. Fanul cu numărul 100 este, și are nume sugestiv, Cheia Succesului. Coincidență? Nu cred!

Voi lua legătura pe Facebook cu acești câștigători și le voi da linkul cu premiul. Să ne citim cu bine și nu vă feriți să dați mai departe Like ca să primiți cele mai noi știri de pe acest blog.

11 răspunsuri la “100 este câștigător!”

Am dat „Îmi place” deși sunt persoana cu numărul 91, este mai puțin interesant pentru mine.
Am apăsat acel buton pentru că îmi place și urmăresc blogul tău.

Toate felicitările mele.

Multumesc. Probabil ca va trebui sa schimb putin politica. Sa dau premiul la cei care sunt intre numarul 90 si 100. 😀 asa oamenii parca nu vor vrea sa dea like 😀

[…] că singura limită a lor este chiar imaginația ta. Via [Geeksaresexy]. Nu uita că am și un mic concurs. ShapeShifter from Charlex on Vimeo. Articole asemănătoare:Suspendați în aer – Experience […]

Felicitari si te mai astept. Multumesc.

Iti dau add pe Facebook si iti trimit imediat linkul. Numarul 100 are un premiu mai consistent. Adica, are trei carti digitale in plus fata de restul 😀

[…] de fani chiar azi, în mai puțin de 20 ore de la începerea concursului. Premianții sunt trecuți aici. Am luat legătura cu oamenii și le-am trimis linkul cu arhiva de cărți digitale foarte utile […]

Erai foarte aproape. Lasa, voi mai avea concursuri 😀