Categorii
Arhiva Optimism

4 filme time-lapse care îți vor răpi atenția

4-filme-time-lapse-interesante
time-lapse este tehnica în care se creează un film din multe fotografii făcute într-o perioadă mare de timp.

Time-lapse. Ultima frontieră în materie de călătorit ieftin în timp. În mod sigur nu aș vrea să folosesc această tehnică să văd cum îmbătrânesc de la an la an. Ar fi chiar ciudat.

Mai jos ai o selecție de patru filme interesante care nu au mai fost pe acest blog. Dacă vrei să vezi mai multe ești invitat să dai clic aici. Așa cum obișnuiesc să fac, pun mai întâi cele cu muzică lentă și las la final cele care te pot trezi din somn.

O selecție mult mai mare o găsești pe Mashable. Sunt veșnic pe faleză băieții ăștia.

Ploaie de meteori este tot ce vreau. Din păcate meteorii sunt puțini în filmul de mai jos, dar asta nu face din el mai puțin spectaculos.

Sunt sigur că dacă ar fi acel gen de ciuperci, vreo câțiva băieți ar fi high numai la vederea filmului de mai jos 😀

În cinci zile aceste plante micuțe știu să cânte hora înfrățirii. Uite, nici măcar nu se mănâncă unii pe alții așa cum obișnuiesc unii pe la noi.

Lumini pe cer. Multe și lungi. Și frumos colorate. Și muzică pe măsură. Și e miercuri. Și… nu te-ai trezit!? O zi frumoasă îți doresc!

4 răspunsuri la “4 filme time-lapse care îți vor răpi atenția”

Lumini pe cer – preferatul.

Vreau sa vad o ploaie de meteori LIVE 😀

Lasa ca atunci cand vom vedea live sigur va fi u meteorit ca cel al dinozaurilor. :))

Daca nimeresti bine sincronizarea unet si video, atunci iese un efect extraordinar, dupa cum poti vedea in selectiile de filme time-lapse. Succes. Anunta cand faci un film time-lapse sa il punem pe bloguri ȘD