Categorii
Arhiva Infografice

Ce preferi – Windows sau MAC? – infografic

Nu știu ce s-ar face unii oameni dacă nu ar mai exista statistici, infografice și alte asemenea. Deși tabelele de cifre nu au nimic atrăgător, pot spune că un infografic reușit te face să îndrăgești mai mult statisticile, oricât de ciudate ar fi ele.

Cei de la Hunch.com au făcut un sondaj printre cititorii lor și, timp de 2 ani (2009 – 2011), peste 700 000 de vizitatori au răspuns la întrebările postate pe website. Concluziile nu sunt tocmai relevante pentru România pentru că nu avem așa de mulți utilizatori de sisteme Macintosh pe la noi.

Ceea ce nu mă împiedică să îmi doresc un Macbook Air și să fac și eu un mic sondaj. Înainte de a nota câteva concluzii din infograficul de mai jos te rog să răspunzi la o întrebare.

[poll id=”11″]

Sunt curios să aflu rezultatul. Da, sunt un geek al statisticilor. Nu mă știi tu :D. Cei de la Hunch au notat că utilizatorii de Windows stau mai mult în suburbii și că cei care folosesc MAC stau în oraș. Ambele categorii au aceleași șanse de a face facultate iar cei mai mulți vegetarieni pot fi găsiți între fanii MAC. Din ce zic ei se pare că mai bine de jumătate dintre utilizatori sunt pe Windows.

Nici nu-i de mirate, dat fiind că Microsoft este o companie care are ramuri în foarte multe sectoare. Plus că își protejează interesul foarte bine. Vezi diferitele scandaluri avute din cauza monopolului deținut. Nu te mai amețesc eu cu tot felul de detalii. Mai multe afli din imaginea de mai jos. Via [Mashable].

Mac-vs-PC-Infographic

6 răspunsuri la “Ce preferi – Windows sau MAC? – infografic”

haideti mai cu viata, sper sa nu fiu singurul cititor al lui Manuel care folosesc linux 🙁

Nu esti singurul, mai cunosc si altii, dar ei se ascund :)))

Trebuia să lași cu două alegeri. 😛
Eu vroiam să votez și Windows și Linux că le folosesc în mod curent pe amândouă… dar n-am avut cum. 😀

Stiu, am vrut sa fac omul sa aleaga cel cu care lucreaza si pe care il prefera mai mult 😀 Sunt rau uneori :))

Având în vedere că nu dețin un Mac ( nu m-aș supăra să-mi fac cineva cadou unul ) și că habar n-am să utilizez Linux, deși am încercat să-l instalez ( n-a mers o chestie și m-am enervat, iar fiind că nu-s așa pasionată de IT, n-am continuat, dar îi doresc tot binele din lume ), utilizez curent bătrânul Windows. 😀

Windows sa fie. Maia les ca am si eu win 7. Is mare fan 😀