Categorii
Arhiva Optimism

Îl susțin pe Rivi în #drumulmingii

sustine-alex-pircalaboiu-rivionze-drumulmingii

În urmă cu mai bine de trei săptămâni Chinezu anunța că este bloggerul oficial al campaniei Drumul Mingii organizată de Timișoreana. Nu am stat pe gânduri și am participat și eu la această campanie pentru că finalul traseului Drumului Mingii este la Brașov, unde va fi Finala Cupei României, pe 24 mai.

Ca să nu lungesc vorba, Rivi, mândru fotbalist și coleg în cadrul Social Media Brașov, participă și el la parcurgerea traseului și are nevoie de voturile noastre. El va fi acolo din partea noastră acolo și sunt sigur că cei 2,4 km îi va parcurge fără efort.

În caz că nu știi, Drumul Mingii este o campanie prin care Timișoreana și cu Chinezu vor să ne întoarcă privirile către fotbal și să sperăm la un sport mai bun. În acest sens s-a organizat un traseu de 2400 de km în care 1000 de oameni să meargă, pe rând, cu mingea la picior aproximativ 2,4 km. Și aici este vorba de mingea cu care se va juca finala Cupei României, nu alta!

Dacă vrei să susții această inițiativă a Social Media Brașov poți scrie despre Drumul Mingii și să inviți oamenii să îl voteze. Iată și un banner, în caz că vrei să ai și așa ceva pe blog.
sustine-alex-pircalaboiu-rivionze-drumulmingii
Codul este următorul:

<a href=”http://www.fotbaladevarat.ro/drumul-mingii/#page=/profiles/rivionze”><img title=”sustine-alex-pircalaboiu-rivionze-drumulmingii” src=”http://smbrasov-net/wp-content/uploads/2011/04/sustine-alex-pircalaboiu-rivionze-drumulmingii.png” alt=”” width=”125″ height=”125″ /></a>

Ca să știi și tu pe unde trece traseul acesta de 2400 de kilometri te poți uita la harta de mai jos.
traseu-drumul-mingii

4 răspunsuri la “Îl susțin pe Rivi în #drumulmingii”

Trebuie sa se gaseasca o posibilitate sa faca si oamenii un cont mai simplu…. Timisoreana, se aude? 😐

Cresti mare. Se poate vota in fiecare zi 😀