Categorii
Arhiva Optimism

Acoustic Bloggers în sprijinul lui Marian Teofan

bebemarian-125x125

Dacă te uiți în partea dreaptă, în sidebar, am o imagine cu Marian Teofan, sau Bebemarian, cum i se mai zice. Micuțul are leucemie și părinții, cei dragi și cei care vor să ajute se implică activ în strângerea de fonduri pentru operația lui. Mai multe detalii aici.

De vreme ce am fost ieri, 13 aprilie 2011, în București cu tot felul de treburi m-am dus și eu la evenimentul organizat pentru strângerea de fonduri. Evenimentul s-a numit Acoustic Bloggers și a implicat destul de mulți bloggeri care și-au pus talentul de cântăreți în slujba strângerii de fonduri.

Cei care au organizat acest concert caritabil sunt Make și Vlad Dulea. Acolo am reușit să schimb câteva vorbe și cu Mihai Șerban, împlicat de la început în această campanie umanitară.

A’live Club, de pe Strada George Enescu, nr. 25 (zona Piața Romană) a fost locul de întâlnire a multor bloggeri care au rămas uimiți de talentul de cântăreți a unora dintre mândrii cavaleri și prințese are scrisului în online. Ce-i drept, nu mă așteptam să văd o muzică live de toată furmusețea pe acolo. Indiferent de melodiile interpretate pot spune că cei care au fost pe scenă merită toate laudele.

Dintre cei care au cântat cei mai notabili mi s-au părut: A. G. Weinberger – geniu al chitarelor, Chinezu – cu o piesă amuzantă creată de el, Daniela Stefan – cu o piesa de coracon, Ancuta Onofrei – pur și simplu wow și încă vreo câțiva a căror nume nu le știu.

Cu această ocazie s-au mai strâns bani și sper că se vor strânge și restul cât de curând. Asemenea evenimente merită toată stima pentru că arată unitatea comunității online și faptul că o comunitate online puternică are efecte vizibile în off-line. Dacă Marian Teofan ar ști să scrie cred că ar face cea mai frumoasă scrisoare de mulțumire din câte au fost.

Trebuie să îi mulțumesc Giorgianei, cea care mi-a fost ghid în București, pentru că mi-a povestit de Acoustic Bloggers. Să nu uit să pomenesc faptul că m-am întâlnit din nou la o mândră bere cu Mnealui, care m-a primit cu dragă inimă și cu care am povestit câte în lună și în stele. Cu Christi (Mnealui) poți sta la povești ore în șir și tot nu te plictisești. Salut din Brașov.

Acoustic Bloggers mi-a făcut o impresie foarte bună și m-a bucurat talentul și deschiderea acestor oameni. Îi urez sănătate lui Bebemarian și, dacă vrei să ajuți și tu la salvarea unei vieți, donează ceva din puținul tău intrând aici. S-a mai scris despre evenimentul de ieri aici și aici.

6 răspunsuri la “Acoustic Bloggers în sprijinul lui Marian Teofan”

Ah, grea limba asta romana…:))

Sa stii ca sunt oameni de treaba, mai ales ca dupa ce au cantat au si donat 😀