Categorii
Arhiva Infografice

Care-i treaba cu blogosfera?

Da, chiar așa? Care este treaba cu blogării aceștia? Se spune că sunt o specie aparte, că sunt veniți de prin alte lumi și că sunt produsul Zeului Internetului. Păi, se pare că așa este și este bine că există. Ne place să știm că sunt agenții de presă și tot felul de websituri de specialitate, dar vrem și alte păreri.

Aici intră în joc blogării, care pot scrie cu drag și cu pasiune despre lucrurile care le plac și care îi provoacă zi de zi. Dat fiind că existența blogărilor și influența lor devine un status-quo și în România se cuvine să ne uităm mai atent la acest fenomen.

În ceea ce privește SUA, se pare că acolo s-au făcut studii în urma cărora a rezultat infograficul de mai jos. După cum era de așteptat, cea mai mare parte a blogărilor sunt bărbați, au vârste cuprinse între 25 și 44 de ani și au cel puțin liceul terminat.

Ca să parafrazez o vorbă des întâlnită în România: nu toți cei ce au blog sunt blogări. Lucru adevărat, de altfel. Te invit să citești cu atenție informațiile de mai jos. Mă aștept să aibă oarece releevanță și pentru țara noastră. Via [Makeuseof].
blogosphere

7 răspunsuri la “Care-i treaba cu blogosfera?”

As fi curios sa vad si un grafic asemanator ptr Romania, chiar si via Zelist

Desi Zelist e destul de contestat, se vede clar influenta acestuia 😀 Cine stie, poate cineva cietste articolul asta si va face si pt Romania.

Dacă aș ști să fac infografice de-astea, crede-mă că m-aș ”băga” într-o asemenea chestie 😀

cred ca este valabil si pentru Romania, exemplul meu, am 25 de ani, liceul terminat, facultate in desfasurare, scriu cel putin un articol pe zi si mai sunt si barbat :))

Va sa yica astria din SUA sunt destul de exacti. Nu ma asteptam 😀

bloggers blog
readers read

restu nu-mi pasa 😀

Suntem cei care contribuie la asa zisul INTERNET cu CONTINUT
Suntem pe valul bitilor de unde bombardam plaja de internauti cu informatii utile sau mai putin 😀

La tine e clasr ca e vorba de informatii utile 😀