Categorii
Arhiva Locuri pe net

Computerblog.ro – un nou blog de știri și informații IT

computer-blog

Știind că sunt un mare fan al calculatoarelor și gamer, deopotrivă, Albert (Vimeo) mi-a trimis un mail în care mă anunța că Dan Dragomir a creat un blog de știri și recenzii din domeniul IT.

Pentru cei ce nu știu, Dan Dragomir este un jurnalist cu experiență de zece ani în domeniul IT, mai ușor de recunoscut după proiectele sale anterioare PC Forum și DanDragomir.biz.

Noul blog se numește computerblog.ro și va cuprinde articole despre IT. Dat fiind că mai sunt câteva bloguri pe acestă nișă va fi interesant de văzut cum își va face loc prin online. Cum eu nu puteam să o zic mai bine las ca desscrierea noului blog să fie făcută de însuși autorul ei :

Pe lângă știri și comunicate de presă din industrie, ComputerBlog.ro va include o secțiune de teste și review-uri de produse, evenimente și lansări de produse și servicii, dar și recomandări sau sfaturi legate de achizițiile IT&C.

La cinci ani de la lansarea PCForum.ro și în urma succesului DanDragomir.biz venise timpul pentru ceva nou, mai influent și mai cunoscut la nivelul publicului.

Blogul IT&C este deschis pentru colaborări, atât editorial cu bloggeri interesați să-și promoveze articolele și blogurile personale, cât și pentru companiile care vor să-și promoveze produsele și servicii, să anunțe oferte speciale.

Așa că, dacă ești priceput în ale calculatoarelor și nu numai, poți colabora cu Dan și îți vei face și un nume cu ocazia asta. Deși am Readerul plin am găsit loc și pentru acest blog.

La o primă vedere mi-a plăcut ce am văzut acolo: știri din tot felul de arii IT, un design curat și atrăgător și mai multe știri zilnice. Un meniu plin, aș zice. Te invit și pe tine să intri pe computerblog.ro și să îmi zici părerea ta.

4 răspunsuri la “Computerblog.ro – un nou blog de știri și informații IT”

Anunta-ne cand vei posta articole pentru computerblog.ro sa ti-l cititm 🙂

Sunt cam aglomerat asa ca nu stiu daca va fi prea curand. Lots of things going on 😀

Multumesc de feedback. Am anuntat mai departe si sper ca se vor remedia situatiile. 😀

Doua rele: nu are pagina de contact si lipsesc butoanele catre categorii in paginile interne.
Doua bune: imi place stilul curat si m-am abonat via RSS