Categorii
Arhiva Optimism

Postere (de)motivaționale și zona de confort

Nici nu a început anul bine și m-am văzut deja umblând prin cele mai ciudate colțuri ale internetului. M-am gândit că, pentru o duminică abia scăpată din umbra Revelionluui, nu e neapărată nevoie să atac teme ca bioluminiscența obținută prin tehnologia nano.

Mica selecție de azi te va ajuta să îți faci propriile postere (de)motivaționale, te va muza sau te va face să îți pui întrebări legate de psihicul unora. Tot ce ai de făcut este să intri pe websitul creat de către Douwe Osinga, angajat al Google (pagina lui Despre), și să introduci numele unei poze, un titlu și o afirmație care să aibă sens.

comfort-zoneNici nu a început anul bine și m-am văzut deja umblând prin cele mai ciudate colțuri ale internetului. M-am gândit că, pentru o duminică abia scăpată din umbra Revelionluui, nu e neapărată nevoie să atac teme ca bioluminiscența obținută prin tehnologia nano.

Mica selecție de azi te va ajuta să îți faci propriile postere (de)motivaționale, te va muza sau te va face să îți pui întrebări legate de psihicul unora. Tot ce ai de făcut este să intri pe websitul creat de către Douwe Osinga, angajat al Google (pagina lui Despre), și să introduci numele unei poze, un titlu și o afirmație care să aibă sens.

Dacă nu nimerești poza pe care o vrei mai adaugi un termen sau o literă, pentru că pozele le ia dupa numele lor cu care au fost indexate în Google. Fă-ți propriul poster intrând pe Autoposter. Poți vedea mai jos ce mi-a ieșit. O legătură directă către desenul acesta este aici.
car-keys-demotivational-manuel-cheta

Dacă îți place să faci schimb de fișiere fără a ști ce primești atunci poți folosi File-Swap, un websit unde încarci un fișier (să nu fie cu copyright) și primești un fișier oarecare înapoi. Iată mai jos ce am primit eu pentru imaginea cu automobilul distrus (de mai sus). Are vreo logică?
Bani si protectie

Ca să nu ai o duminică prea ușoară, totuși, includ și un wbesit cât se poate de interesant care, sper eu, te va scoate din zona de confort. Tot websitul îți prezintă un om (sau mai mulți) care fac tot felul de lucruri ciudate. Trebuie doar să dai clic pe ei și descoperi ce vor face.

Unele lucruri pe care le face sunt ciudate, cum ar fi : linge o sticlă, doi barbati de dau cap în cap sau patru bărbați stau la masă și, când dai clic pe oricare dintre ei, îi dă un pumn în față celui din dreapta. Se întrevede un geniu sau o boală psihică la orizont? Geniu, mai degrabă. M-am distrat un timp cu cei patru care-și împart pumni. Ca să ajungi la ei va trebui să dai clic de două ori pe săgețile din dreapta pictogramelor. Iată și o imagine cu pictograma cu pricina. Websitul se numește Nails.
pofta-mare-cu-un-pumn-in-gura

Un alt lucru interesant pe care ai putea să îl faci este să transpui un text în imagini și texte. Textul „this is a wonderfull Sunday and I wish you a Happy New Year” este transpus în imaginea de mai jos. Vrei să faci și tu un asemenea exercițiu? Intră pe Visual Poetry, al lui Douwe Osinga.
wonderfull-sunday


3 răspunsuri la “Postere (de)motivaționale și zona de confort”

Postere (de)motivaționale și zona de confort - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Postere (de)motivaționale și zona de confort Sun Jan 02, 2011 12:01 pm Nici nu a început anul bine și m-am văzut deja umblând prin cele mai ciudate colțuri ale internetului. M-am gândit că, pentru o duminică abia scăpată din umbra Revelionluui, nu e neapărată nevoie să atac teme ca bioluminiscența obținută prin tehnologia nano. Mica selecție de azi te va ajuta să îți faci propriile postere (de)motivaționale, […] […]

Ce simpatice sunt site-urile, îmi place foarte mult că ne oferi chestii interesante din astea. Ești cam unic pe piață, nu ? :)) 😀

Din cate stiu eu, da. Dar, ca sa am un impact voi trece pe domniul meu. Prin februarie deja o sa am ceva al meu. Sunt un fel de agregator si curator de lucruri interesante, nu degeaba stau 10-12-14 ore pe net 😀 Cat imi mai permit….