Categorii
Arhiva Optimism

Cum ți-ar sta cu o tumoare?

Citesc foarte des Uirebit.no-link-ro și azi am râmas mut aducându-mi aminte că viața nu este totul numai roze și cadouri, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor. Auzi, Sfintelor Sărbători, când Ana Tudose a descoperit că are o tumoare la creier.
[UPDATE: 29.01.2011] Ana este ok. A ieșit din operație și se speră că va scrie ea următorul mesaj pe blogul creat pentru strângerea fondurilor. Știrea aici. sănătate și multumesc pentru o veste bună.

Situația este cu atât mai urâtă cu cât tratamentul costă 100 000 de euro, cam cât poate face un om în toată viața. Colegii ei au ajutat-o și au pus la punct un blog tudoseana.blogspot.com unde poți afla toate detaliile legate de analize, costuri și un cont în care poți trimite bani ca să o ajuți.

Pentru mai multe detalii și pentru un reportaj filmat intră AICI. Dacă poți, dă mesajul ăsta mai departe și poate se găsește cineva care să aibă bani pentru a oferi cel mai frumos cadou posibil: o șansă la viață.

Mai jos voi trece o parte a articolului citit de mine mai înainte:
************************
Aceste probleme necesita o interventie chirurgicala de urgenta, o interventie foarte scumpa care poate fi efectuata numai in strainatate.

In numai o saptamana, viata unui tinere de 18 ani si a parintilor sai a fost data peste cap.

Eu nu am copii, dar ma gandesc cu groaza ce este in inima unui parinte care isi vede puiul murind incet, sub ochii lui.

Te rog, ajuta si tu asa cum crezi de cuviinta.

Daca poti, doneaza din putinul tau ceva in unul din conturile BRD:

1. RO75BRDE240SV72158702400 (EURO)

2. RO58BRDE240SV71915572400 (RON)

Ambele conturi sunt pe numele “ASOCIATIEI PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL IASI” – CUI: 12846802

Daca nu ai bani, poti fi de folos raspandind aceasta poveste in randul cunoscutilor tai de pe retelele de socializare si de pe messenger.

Daca ai un blog sau un site, poti fi de folos plasand cat mai sus un banner cu povestea Anei.

Se apropie sarbatorile.

E sarbatoarea sfanta a Nasterii Domnului.
„****************


2 răspunsuri la “Cum ți-ar sta cu o tumoare?”

[…] Cum ți-ar sta cu o tumoare? Tue Dec 21, 2010 15:46 pm Citesc foarte des Uirebit.ro și azi am râmas mut aducându-mi aminte că viața nu este totul numai roze și cadouri, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor. Auzi, Sfintelor Sărbători, când Ana Tudose a descoperit că are o tumoare la creier. Situația este cu atât mai urâtă cu cât tratamentul costă 100 000 de euro, cam […] […]

Tweets that mention Cum ți-ar sta cu o tumoare? « Tehnologie și optimism. Blogul. -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel. Cheta Manuel said: RT @daninhodj: Cum ți-ar sta cu o tumoare? « Tehnologie și optimism. Blogul. http://bit.ly/e9QGrJ […]