Categorii
Arhiva Optimism

Promovări și oportunități

Dacă este un lucru de care are oricine nevoie acela este promovarea. Orice idee sau proiect are șansa să moară din fașă dacă nu este promovat într-un fel sau altul.

De ce altfel mi-aș mai înscrie articolele din blog în agregatoare de bloguri pe care mi-am făcut cont? Oricât de bine scrii sau prezinți un subiect ai mari șanse să scrii numai pentru tine dacă nu te faci cunoscut fie prin participarea la concursuri sau promoții, fie prin înscrierea în diferite forumuri, rețele sociale și agregatoare de bloguri.

Îmi înscriu articolele în maxim zece astfel de directori de bloguri și rezultatele se văd: lună de lună am tot mai multe vizite. Unul dintre aceste agregatoare de știri, care este și platfomă socială, este merităcitit.ro, proiect destul de tânăr, dar cu potențial.

De curând meritangajat.ro, websitul frate al meritacitit.ro, a lansat lansat un concurs care pune în situație de win-win atât angajatorii, cât și șomerii: angajatorii își postează gratis anunțurile (unul din ei urmând să câștige o lună de promovare gratuită, ales aleator de un programel din site), șomerii primesc oportunități.

Ei nu câștigă nimic de pe urma anunțurilor de joburi pentru că Merit Angajat este gratuit și își oferă gratuit serviciile celor ce vor să afle mai multe informații din domeniul forței de muncă. De asemenea poți să găsești răspunsuri la tot felul de probleme legate de locul actual de muncă, de situația de șomer sau de cea de pensionar.

În cazul participării la concurs premiul constă într-o lună de servicii de promovare şi marketing online pentru site-ul câştigătorului (firmei). Este vorba aici de faptul că firmele sunt cele care au partea activă în acest proces. Tot ce trebuie făcut este ca firma să publice anunțul pentru locul de muncă vacant, gratuit, pe secţiunea special dedicată site-ului MeritAngajat.ro.

Concursul se încheie pe 03 ianuarie 2011. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Cu cât mai multe locuri de muncă publicate, cu atât mai multe şanse de câştig!

Așa că, dacă ai o firmă cu locuri vacante nu ezita să te implici în concurs și astfel pregătești terenul unor șomeri și ai șansa să te alegi și cu promovare gratuită. Criza ne obligă să găsim metode alternative pentru îndeplinirea scopurilor iar concursul este una dintre aceste metode.

Clic pe imaginea de mai jos pentru accesarea regulamentului. Iar pe șomeri îi sfătuiesc să nu renunțe și să citească și articolul acesta.


3 răspunsuri la “Promovări și oportunități”

Promovări și oportunități « Tehnologie și optimism. Blogul. | BLOGUL MEUspune:

[…] Citeste mai multe aici : Promovări și oportunități « Tehnologie și optimism. Blogul. […]