Categorii
Arhiva Optimism

Caricaturi la SuperBlog 2010 – Partea 1

Pentru cei cârcotași am o veste: nu este un articol despre „caricaturi”, ci este un articol despre desenele pe care le-am făcut pentru concursul Superblog 2010. M-am gândit că cititorii mei vor dori să le vadă pe toate la un loc.

Așa că te invit să te amuzi cu mine privind caricaturile care m-au ajutat să conturez ideile mai bine. Simply enjoy.

Prima caricatură a fost făcută pentru articolul Trăiești 3D (proba 1). Mi s-a părut interesantă ideea unei riposte din partea lumii virtuale :D.

Pentru articolul Revoluția flopșilor (proba 3). În cepuse să devină evident că trebuie să mai includ și câte un slogan, aici e: Eyefinity, because you can’t wait.

Pentru articolul O vară cu peripeții (proba 2). Te invit să citești articolul de la început și vei avea garantat o zi mai frumoasă.

Pentru articolul Cuțite pentru orice ocazie (proba 4). De data asta devenise cât se poate de clar că nu voi scăpa ieftin dacă fac fiecare imagine, pixel cu pixel, așa că am căutat imagini free pe care să le pot modifica și folosi în caricaturile mele.

Pentru articolul De ce ai nevoie de găzduire web (proba 5). Ehee, pot zice că aceasta mi se pare cea mai comică dintre toate caricaturile :D. Așa că te invit să îi cunoști pe nea Vasile și pe nea Ghiță.

Pentru articolul Cu racheta în brațe (proba 6). Aici mi s-a părut cel mai potrivit să folosesc ideea de sunet puternic și clar. Se vede că are efect.

Pentru articolul Trei, și bune toate (proba 9). Aici faci cunoștință cu Tudorică, inventiv ca tot românul.

Pentru articolul Newit, tetrapoodelul meu preferat (proba 10). Newit are mențiune specială. Mânca-i-aș codița lui de tetrapoodel drăguț ce este.

Pentru articolul Online, și încă cum (proba 14). Aici m-am folosit de faptul că unii înțeleg greșit unii termeni. Ce iese… se poate vedea mai jos.

Pentru articolul Vision, experiența de mâine trăită azi (proba 21). Când am ajuns la proba aceasta deja mă săturasem să fac totul de la zero așa că am trecut pe toondoo.com și am folosit mai multe desene ca să obțin unul mai mare.

Cât de curând voi posta și partea a doua a colecției de caricaturi. Stai pe aproape.


4 răspunsuri la “Caricaturi la SuperBlog 2010 – Partea 1”

Caricaturi la SuperBlog 2010 – Partea 1 - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Caricaturi la SuperBlog 2010 – Partea 1 Mon Dec 06, 2010 23:40 pm Pentru cei cârcotași am o veste: nu este un articol despre “caricaturi”, ci este un articol despre desenele pe care le-am făcut pentru concursul Superblog 2010. M-am gândit că cititorii mei vor dori să le vadă pe toate la un loc. Așa că te invit să te amuzi cu mine privind caricaturile care m-au ajutat […] […]

Azi vine si partea a doua. La cea cu gazduirea a fost faina ideea sa o pun pa babuta mosului tocmai sus, in varful gramezii. Ma bucur ca ti-a placut.

La orice lucru există un început. Importantă e imaginația.