Categorii
Arhiva Infografice

Vreau pe net

Așa-i că îți place pe net? Dacă ți-ar interzice mama să mai intri, te-ai supăra, nu? Ei bine, și eu m-aș supăra știind că găsesc atâtea lucruri pe care să le admir și nu pot să mă bucur de ele.

În infograficul de azi poți vedea surse de informație foarte utile aranjate într-o formă ușor de înțeles. Nu cred că ai timp destul să le verifici pe toate, dar sunt unele care merită neapărat să le ai în blogroll.

Dintre toate websiturile și blogurile prezentate mai jos eu sunt înscris la: ARS Technica, Readwriteweb, TechCrunch, Copyblogger, Darren Rowse, Lifehacker, This Week in Tech, TED Talks și la altele care nu sunt trecute în lista de mai jos. Cât de curând voi face o listă de websituri la care merită să te înscrii pentru că fie sunt funny, fie te informează, fie îți fac ziua mai frumoasă. Via [ansblog.com].

lista-bloguri-websituri

O mențiune specială o are websitul lastpicstanding.com unde îțií poți uploada o imagine, orice imagine vrei, și va rămâne acolo până va intra altcineva și o va schimba. I deea este genială și îți poți face și reclamă în felul acesta. Ai grijă totuși ce pui acolo pentru că este afișață adresa IP de unde a fost pusă imaginea, așa că… grijă. Clic pe imaginea de mai jos ca să intri pe websit.
hand-ilusion