Categorii
Arhiva Optimism

Un mic tur al cuvintelor

prezi-presentation-image-tehnologieAm descoperit prezi astăzi și mi-am pus un pic capul la contribuție. Este un nesaj simplu pe care ar fi bine să îl urmăm cu toții.

De multe ori uităm lucrurile frumoase din viață și ne batem cu grijile fără să știm că nu suntem singuri și că ne stă în putință să ne facem situația mai ușoară.

Pentru vizualizare dă clic pe imaginea de mai jos, apoi din dreapta prezentării alegi More -> Fullscreen sau Autoplay. Simply enjoy.

first-main-presentation-image-prezi


3 răspunsuri la “Un mic tur al cuvintelor”

Multumesc de vizita si de comentariu. Asta e un proiect de inceput. Am sa postez niste filmulete faine facute de altii legate de ceea ce este tipografia ca si arta si modul in care o poti folosi pentru a da culoare mesajului tau.

[…] Un mic tur al cuvintelor Wed Oct 13, 2010 12:42 pm Am descoperit prezi astăzi și mi-am pus un pic capul la contribuție. Este un nesaj simplu pe care ar fi bine să îl urmăm cu toții. De multe ori uităm lucrurile frumoase din viață și ne batem cu grijile fără să știm că nu suntem singuri și că ne stă în putință să ne facem situația […] […]