Categorii
Arhiva Optimism

Canale Youtube pe care să le vizitezi înainte de a merge pe Lună

Tot vizitând YouTube este imposibil să nu fi dat peste câte un canal care să te țină cu sufletul la gură. Nici nu știu câte canale sunt, dar cele pe care intru des mi se par a fi cele mai interesante. Canale legate de cultura generală a internetului, de tehnologie, de viață, de lucruri interesante de zi cu zi sau pe care poți găsi muzică pentru inima ta.

Youtube are de toate și ar fi o greșeală ca cineva care are ceva de oferit să nu își facă un cont și să ne îmbie pe toți.

RocketBoom

Având websitul Rocketboom.com canalul YouTube corespunzător este RocketBoom. Ceea ce ofera ei și ele (prezentatoarele mele preferate) este „daily internet culture”, adică ei fac în fiecare zi câte un filmuleț scurt cu cele mai noi știri și îl prezintă intr-o manieră cât se poate de plăcută. Cele trei moderatoare ale canalului Rocketboom sunt Molly (RocketBoom Daily), Ellie Rountree (RocketBoom Tech) și Ella Morton (RocketBoom New York). Nu pot să spun că le ador, dar în mod sigur aș ieși în oraș cu ele (aș vrea eu). Iată mai jos unul dintre cele mai noi filmulețe cu Molly:

OutbackZack

Pe numele real Zack James, acest user din Australia își filmează toate filmele în baie. Mottoul lui este: „Where insanity is reality!”. Ceea ce face el este să îți prezinte problemele vieții într-un mod direct într-o doză de nesimțire necesară, care, poate, ne face să înțelegem tema dicuției. Atenție : este nesimțit, dar are dreptate și groaznic de mult umor. Abia aștept să facă un film nou. Canalul este OutbackZack.

http://www.youtube.com/watch?v=0mdqStHvsEM

WhatYouOughtToKnow

Dacă OutbackZack, cu nebunia lui cu tot, ne aduce umorul în casă, ei bine frații Winn, care au websitul whatyououghttoknow.com, nu sunt mai prejos. De fapt, în fața camerei este doar unul dintre ei și prezintă tot felul de probleme cu umor, dar cît se poate de simțit. M-am pomenit ziele astea că am stat mai bine de trei ore pe canalul acesta să văd filmulețe făcute de ei incă de la inceput. Sunt geniali.

Pogo

Pogo a fost primul meu contact cu un canal YouTube bine pus la punct și cu mixurile electronica. Din aceeași țară ca și „țicnitul” de cu două poziții mai sus, adică Australia, el face tot felul de mixuri care au prinsoare la oameni. Dacă ai cont pe Youtube ar trebui să te înscrii la el. Mai jos o să fie unul dintre filmulețele mele preferate de pe acest canal.

Așa că înainte de a mișca, de a respira sau de a merge pe Lună intră pe aceste canale și oferă-ți un timp frumos prin filmulețele acestea. Ce alte canale super mai știi? Scrie-le le secțiunea comentarii.

Vrei să primești cele mai noi știri de pe acest blog? Înscrie-te dând clic aici.

3 răspunsuri la “Canale Youtube pe care să le vizitezi înainte de a merge pe Lună”

Tweets that mention Canale Youtube pe care să le vizitezi înainte de a merge pe Lună « Tehnologie și optimism -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel and Cheta Manuel, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: Canale Youtube pe care să le vizitezi înainte de a merge pe Lună: http://wp.me/pYWxX-hq […]

Interesante lucruri ai prezentat. Eu folosesc YouTube mai mult pentru a asculta muzica 🙂

La inceput si eu am facut asa. Dar sunt tot felul de canale (useri) care fac lucruri cu adevarat interesante. Mai am si alte canale „in maneca”, dar le voi prezenta mai incolo. Mersi de apreciere.