Categorii
Arhiva Optimism

Ajută, pentru că poți

„Numele meu este Dan Nedelcu , dar mulţi dintre voi mă cunoaşteţi ca DAX… ” – așa începe descrierea unui om pe care nu-l cunosc personal, dar care trece printr-o situație despre care zicem „nu mi se poate întâmpla mie”: cancer. De ce mi-ar păsa mie? Păi, pentru că poate mâine ajung eu în situația lui sau pentru că… așa vreau.

Când am citit mesajul de pe cica.ro mi-am adus aminte că blogosfera poate fi o veritabilă forță, dacă se unesc miile de oameni să dea o mână de ajutor. Nu ai bani? Atunci dă mai departe mesajul, poate are cineva și poate ajuta. Ai bani, dar ai merge la o bere cu prietenii? De ce nu îi chemi să donați banii pentru acea ieșire și să ajuți în felul ăsta un om în necaz.

Dacă ai ajunge tu în situația lui ce ai face? Ce ai face dacă mama sau prietena ar fi în situația asta? Fă un amar di bine și transmite mesajul mai departe și mai dă un coment pe pagina lui să îi zici că îl susții. Blogul lui este : Dax, the man with the sax.

S-au alăturat luptei : Andreea Raicu, Roxana Radu- care a lansat provocarea și mișcarea Scurt pentru o cauză, Mika – cea care s-a tuns scurt pentru Dax și alții de care nu știu acum.

Donaţiile se pot face în conturile:
RO52RNCB0087050428350002 (EUR)
RO79RNCB0087050428350001 (LEI)
Titular cont: Nedelcu Gina Manuela
Deschise la BCR Sucursala Pantelimon

[Update] În data de 8 septembrie Dax a trecut cu bine prin operație. Lăudabilă acțiunea blogărițelor de mai sus. Dax, îți urez sănătate și să te faci bine cât mai curând.

2 răspunsuri la “Ajută, pentru că poți”

Se pare ca este pe drumul cel bun. Trebie totusi sa mai faca tratamente dupa cum scrie pe blogul lui.