Categorii
Arhiva Optimism

Cum scap de melodia aia din cap?

Unhearit imageSă zicem că ai ajuns într-un loc public unde tocmai cântă cea mai enervantă melodie posibil sau, cum am pățit azi dimineață, o melodie groaznic de melancolică ce te urmărește pur și simplu toată ziua. Încerci să fluieri – nu iese. Încerci să te gândești la nori pufoși ca să uiți de melodia aceea – nu iese.

Norocul nostru este că unii oameni nu au ce face și pun la punct situri care mai de care mai interesante. Unul dintre ele este Unhearit.com care are un singur scop: să te scape de melodia enervantă din cap. Cum face asta? Păi, în stilul clasic „cui pe cui se scoate” îți rulează o melodie oarecare iar tu nu poți decât să alegi să îți dea altă melodie la întâmplare. Tehnica lor se numeste : „reverse-auditory-melodic-unstickification technology”. Clic pe imaginea de mai jos pentru site:
Unhearit image

Și dacă metoda aceasta nu funcționează atunci e clar că ai nevoie de doctor. Și nu orice doctor. Natura, cu suntele ei, poate să te farmece pur și simplu așa cum poți vedea pe situl naturesoundsfor.me. Aici ai un mic panou de unde poți controla ce și cum se aude. Personal am preferat să ascult mult și bine sunetul mării și al unui foc de tabără. Părererea mea: e minunat. Ia vezi mai jos:

Linkuri către aceste situri foarte frumoase le-am primit de la Presurfer.blogspot.com.

2 răspunsuri la “Cum scap de melodia aia din cap?”

Il mai vizitez din cand in cand. E interesant sa nu stii ce melodie vei asculta.