Categorii
Arhiva Prezentari

Cuvinte înțelepte

Cuvinte intelepteMare fericire mare. În seara aceasta am inaugurat – fără fast sau petreceri – o nouă categorie : Mica doză de simpatic. În această categorie voi include tot felul de prezentări pe care le-am primit de-a lungul timpului de la prieteni sau colegi.

Sunt lucruri frumoase și cred că o să placă tuturor. Pentru că cei de la WordPress.com nu îmi dau voie sa fac integrarea prezentărilor în pagină (probleme cu iframe, javascript și altele) voi încărca prezentările în Google Docs ( bună treabă au făcut băieții de acolo) și de acolo pot fi vizualizate. Cel mai bine este că puteți și descărca aceste fișiere în mai multe formate. Frumos din partea celor de la Google.

Prima în listă este o suită de cuvinte înțelepte pe care probabil că le-ați mai auzit, dar nu strică să vă aduceți aminte. clic pe imaginea de mai jos pentru accesarea prezentării. Și nu uitați, frumusețea e în ochii celui care privește.

[UPDATE] Pentru că Google Docs nu reușește să redea întotdeauna prezentarea exact ca cea originală o s-o puteți descărca de la un link care va fi mereu la sfârșitul articolului.

Descarcă Cuvinte înțelepte.


6 răspunsuri la “Cuvinte înțelepte”

As vrea sa invat si eu sa fac poze in felul asta. Mai intai sa imi iau o camera foto, ca nu am de gand sa ma pun pe pictat. 😀

Si eu primeam tot felul de prezentari ppt interesante,optimiste,amuzante.Cand cum.Acum se pare ca prietenii s-au lasat pe tanjeala.Au trecut zile bune de cand nu am mai savurat astfel de prezentari.Si imi pare rau.Eu de abia asteptam sa le primesc.

Cunosc o tanti foarte de treaba, e la pensie , si imi trimite tot felul de lucruri faine. Pe cum se poate le voi pune aici.

Mai intai Moise a spus „Totul este Dumnezeu” apoi a venit Christos, care a spus „Totul este iubire”, mai tarziu a venit Marx care a zis „Ttotul este capital”, apoi a fost Lenin, care a spus „Totul este munca” iar in final a venit Einstein care a concluzionat „Totu-i relativ”!

Si cata dreptate a avut. chiar si ce a zis Einstein e relativ. Traim intr-o nesiguranta confortabila. 🙂