Categorii
Arhiva Optimism

YouTube te face celebru

Fabrica de celebrități.

Poți ajunge celebru în multe moduri, dar nu înseamnă că va fi ușor. Ai nevoie de un talent, de multă muncă, de cineva care să te promoveze și de… puțin noroc. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Până de curând celebritatea era doar un vis pentru cei mai mulți dintre aspiranți. Dar nu și în era Youtube.

Deși mai sunt și alte servicii prin care poți posta filmulețele făcute de tine, cum este Vimeo, YouTube a făcut o adevărată revoluție creând o sferă a clipurilor și a inventivității în care milioane de utilizatori își împart experiențele cu restul lumii.

Când este vorba să te faci cunoscut metodele tradiționale le compar cu un trotuar, pe care trebuie să mergi pe jos, pe când YouTube este o autostradă fără limită de viteză, singura limită fiind legătura de internet.

Printre cazurile care au avut de câștigat de pe urma Youtube se numără și Justin Bieber, a cărui mamă a postat pe internet clipuri cu acesta cântând.

Despre cazuri de cântăreți se poate citi un articol complet pe saitul Womansday sau despre cum au devenit trei femei celebre urmărind reportajul de pe Rocketboom.

Poți deveni celebru și în alte moduri așa cum o dovedește și clipul următor.


Acest clip a învins recordul de vizualizare al ultimului videoclip al Lady Gaga, ba chiar a fost făcut și un remix din acesta. Remixul aici.

Un alt clip care a captat atenția într-un mod cu totul neașteptat este al lui Hungrybear9562.

Pur și simplu clipul acesta m-a băgat sub masă. Intensitatea emoțiilor exprimate la vederea unui curcubeu dublu pur și simplu l-a înecat în admirație pe acest user Youtube. Ca și în alte cazuri s-a făcut și un remix. Aici remixul. O parodie la acest clip poate fi gasită pe B3ta.com.