Categorii
Arhiva Optimism

The Secret

Secretul- film din 2006.
Film revelator - Secretul

În materiede optimism filmul The Secret, din 2006, aduce în prim plan importanța atitudinii pozitive în viața de zi cu zi. Poate mulți oameni nu ar putea accepta că se pot face schimbările dramatice prezentate acolo. Și poate că au dreptate, dar un lucru e sigur: atitudinea pozitivă și o fire deschisă schimbă oamenii din jur.

Fără îndoială că multe studii au zis același lucru într-o manieră concisă, plină de fapte și numere. Limbajul simplu și direct, modul în care se fac argumentările și diferitele exemple cu implicații reale te fac pur și simplu să te întrebi dacă nu cumva există și altceva în afară de realitatea pe care, probabil, tu însuți ți-ai construit-o.

Pe tot parcursul filmului se pune accent pe faptul că omului îi stă în putință să își schimbe viața în bine. Cu atitudinea potrivită, bineînțeles. L-am vizionat la început sceptic, dar am rămas convins că dacă nu sunt dispus să fac un mic pas în plus, adică să îmi schimb mentalitatea, nu voi reuși să ajung departe. Vă propun să îl vedeți și să luptați pentru o atitudine pozitivă.