Categorii
Arhiva General

Șoferii de pe linia 8 RAT Brașov sunt niște ne-educați de zile mari

Pe Facebook am scris de curând acest lucru:

Va mai aduceti aminte cand soferii RAT BV ( RAT Braşov ) aveau salarii de 2-3 mai mari ca oamenii de rand, cand primeau bani de la calatorii fara bilete si cand furau benzina? Eheee, ce viata aveau soferii din generatia veche.
Acum se comporta ca niste ghiolbani, cel putin cei de pe linia 8 unde nici „Buna ziua” nu stiu sa dea de nesimtiti ce sunt. E viata grea sa nu mai furi, nu?

De când nu mai pot face măgării unii șoferi RAT Brașov, în special cei de pe linia 8, se comportă ca niște mizerii de oameni.

Am un mare bai cu faptul că nu deschid ușa din față la autobuzele roșii, cele lungi. Se uită urât la tine și te înjură printre dinți când nu ești atent. La un moment dat chiar au sudat o bară ca oamenii să nu poată trece pe la ușa din față.

Când le atragi atenția că trebuie să îți deschidă prin față, așa cum cere Regulamtnul RAT, ei îți zic să îți vezi de treaba ta. M-am plictisit să tot dau telefoane la RAT Brașov care, atunci când am fost să discutam o acțiune împreună cu ei, știau să aducă numai scuze, dar nimic palpabil.

Pe linia 8 pare că au adus scursurile din întreg RAT-ul și se pare că nu îi interesează că acei șoferi își bat joc de călători.

Dar există soluții. La un moment dat un șofer a primit bani de la o doamnă. Ea nu avea bilet, așa că a dat 2 lei soerului. Cum am, de obicei, mai multe bilete la mine, i-am dat un bilet și apoi am cerut cei 2 lei de la șofer. Nu se poate descrie scârba cu care a băgat mâna în servietă să îmi dea cei 2 lei pe care îi primise fără drept.

Trebuie ca mai mulți oameni să ceară respect de la birjarii de modă nouă și să le facă morală ori de căte ori se poate. Dacă îi zici omului că este ne-educat face spume, dar uită că îl auzim când zice „Morții mă-tii” printre dinți.

Curând vom vedea filmulețe cu șoferii RAT și comportamentul lor mizerabil.

Un răspuns la “Șoferii de pe linia 8 RAT Brașov sunt niște ne-educați de zile mari”