Categorii
Arhiva Blogging

Un lucru pe care îl uit des

Despre ce s-a vorbit la SMS Brașov voi scrie mai pe larg pe blogul Ocultei Brașovene, dar acum vreau să îmi amintesc un lucru: nu merg la conferințe ca să învăț pe cât merg acolo ca să cunosc oameni.

UPDATE: Articolul cu concluzii de la SMS Brașov este aici.

Băieții din Social Media Brașov mă știu că nu sunt cel mai mare fan al ieșirilor la toate evenimentele și conferințele. Dar din când în când merită să particip la ele. Îmi mai aduc aminte de lucruri gen back to basics și mai dau de oameni interesanți, care amintesc mereu de ce este important să fii relevant și să livrezi.

Sper că SMS Brașov a luminat puțin calea unor companii către social media unde trebuie să își stabilească un front de lucru. E bine să fie active pe social media pentru că își creează o prezență online, își pot proteja mai bine imaginea pe internet și pot comunica mult mai eficient cu clienții sau simpatizanții.

SMS Brașov a avut loc la Hotel Ramada și a fost organizat de Revista Biz. Pozele sunt de la albumul de Facebook al Revistei Biz: sursa 1, sursa 2, sursa 3.

5 răspunsuri la “Un lucru pe care îl uit des”

ma bucur ca ai prins gustul biz-ului 🙂 iti mai aduci aminte de intalnirea din predeal?

Si sa vezi iesirea la bere de dupa. Sau oamenii pe care i-am cunoscut in pauze 😀

Intr-adevar sunt foarte bune aceste intalniri/organizatii. In primul rand poti afla multe informatii iar in al doilea cum ai precizat si tu, poti sa cunosti o multime de oameni. Astfel daca mai ai si o afacere pe care doresti sa il faci mai cunoscut, poti sa faci si o mica reclama.