Categorii
Arhiva Optimism

Back to basics

Ascultând în noaptea asta noul episod despre tehnologie al lui Leo Laporte (The Tech Guy) mi-am adus minte de ce m-am înscris la asemenea canale încă de anul trecut. Am făcut-o ca să aflu cum pot face mai bine troubleshooting pentru calculatoare pentru că o perioadă bună anunțul din ziar îmi aducea de muncă.

Apoi a apărut blogul. La început scriam articole kilometrice (cam cum face Geografilia acum) în care îmi explicam mie ce și cum funcționează. Zic că îmi explicam mie pentru că nu știu dacă al doilea vizitator ce venea nu era cumva o greșeală de calcul a WP stats 😀 Și am aflat că ar fi bine să îmi promovez blogul. Apoi, mi-am făcut conturi peste tot. Apoi, restul este poveste.

Back to basics. E un concept atât de simplu și totuși atât de ușor de ignorat. De ce facem ceea ce facem? O discuție interesantă cu Cristi m-a pus pe mine în fața mea. Lucru interesant, pentru că nu-s obișnuit să mă uit în oglindă. Apoi, ce îmi doresc? Îmi doresc să găsesc acea idee care să îmi dea voie să zic Evrika. Caut în continuare.

Întrebare: ce facem dacă succesul (sau căutarea lui) ne îndepărtează de lucrurile care ne sunt cele mai dragi?

Până răspunzi la întrebate te las în grija unui nou film time-lapse. Via [Slowmotion & Timelapse Channel].

T-RECS Timelapse Showreel 2011 #1 from T-Recs (Timelapse Recordings) on Vimeo.

5 răspunsuri la “Back to basics”

Daca ai rezistat pana acum tentatiei de a trece in zona articolelor care aduc sigur vizitatori, sigur nu mai renunti la drumul asta.

Merg pe drumul meu, iti dai seama 😀 Ideea este ca apar asemenea intrebari pe parcurs, cand te aglomerezi cu o multime de activitati si pierzi din vedere motivul pentru care faci totul. Bineinteles ca voi face ce imi place si ce stiu mai bine: scriu despre ce imi place si ce stiu mai bine 😛

E bine să te oprești din când în când din goană și să cugeți. Să îți reamintești unde și de ce alergi, și dacă mai este necesar.

[…] Dar din când în când merită să particip la ele. Îmi mai aduc aminte de lucruri gen back to basics și mai dau de oameni interesanți, care amintesc mereu de ce este important să fii relevant și […]