Categorii
Arhiva Prezentari

Fericit că ești șomer

fericit-ca-esti-somer imageA fi șomer nu este capăt de lume. În primul rând știi că ai ocazia să cauți un loc de muncă la care te gândeai de mult timp. Ai un pic de timp liber să îți rezolvi tot felul de probleme și să mai judeci situația ta din mai multe puncte de vedere.

Dacă ești șomer atunci ți se pot deschide alte oportunități. Trebuie numai să insiști și să cauți. Nu renunța. Multe lucruri frumoase se pot întâmpla în ilustra perioadă de șomerie.

Mie mi-a făcut un bine pentru că m-a determinat să fac blogul de față și să nu pierd vremea aiurea. Plus că am avut ocazia să fac tot felul de lucruri pe care nu reușisem incă să le fac. Și în plus să citesc și să învăț ceea ce îmi convine.

Mai jos este o prezentare care îți va insufla speranță, dacă ai sau nu loc de muncă, și te va face să consideri necazurile niște oportunități de a te pune în valoare.

Descarcă de aici prezentarea: Somerul.


12 răspunsuri la “Fericit că ești șomer”

Chiar daca stau pe net peste medie, in primavara mi-am plantat cam o suta de fire de capsuni (vorbesc serios).

Interesanta prezentarea. Mi-a adus cateva zambete in miezul unei duminici. Este realizata de tine sau ai preluat-o de undeva?

Nu. aici pun prezentari primite prin mail de la prieteni. Cele pe care le voi face (daca) voi preciza in mod expres ca sunt facute de mine. Nu imi place sa consider munca altuia ca fiind a mea.

perfect adevarat!…nu e sfarsitul lumii daca ai ajuns somer,tre sa privesti si partea buna a lucrurilor:primesti bani fara sa faci nimic,putin ce-i drept dar e si aia o parte buna

Ca bine ai zis. Putini vabi, ce-i drept pt ca nu dai la stat o sumedenie si oricum esti tratat ca un nimic.

Eee..ai foarte mare dreptate! In perioada someriei ai timp sa faci tot ce nu aveai timp inainte, plus sa iti alegi (daca vrei)o alta cale de urmat(un altfel de job fata de cel dinainte)!

Pai, in perioada someriei am invatat multe si m-am ocupat de o multime de lucruri bune 😀

[…] scris despre fericirea de a fi șomer, pentru că eu am avut o perioadă bună în care am învățat destul de multe. Angajarea într-un […]