Categorii
Arhiva Blogging

Mare veste mare – ne revedem pe 30 aprilie 2011

blogging1-150x1501
Întâlnirile dintre bloggeri au rolul de a întări comunitatea online.

Așa cum zice și titlul, în data de 30 aprilie 2011, adică sâmbătă, ne vom revedea tot la sala pusă la dispoziție de Lord of Lands (drăguți oamenii ăștia, zău) și tot la ora 12.

Pentru acest lucru am creat un eveniment pe Facebook și, dacă vrei să participi, te rog să confirmi AICI. Sunt aproximativ 20 de locuri și au confirmat venirea 7 oameni, așa că mai avem locuri.

De la întâlnirea de data trecută am participat la Drumul Mingii susținându-l pe Rivi cu voturi și am avut discuții în offline cu Alexandru Ghinea, liderul Proiectului Satelitului Elysium și cu Dani, care s-a oferit să ajute cum știe el mai bine.

La fel, împreună cu Nico și cu Dani, am înscris echipa noastră în concursul Victoria 20.20, concurs în care trebuie să elaborăm un proiect prin care să ne imaginăm Victoria în 2020. Detaliile proiectului nostru sunt secrete deocamdată.

Așa că, pe 30 aprilie stăm din nou la un dialog, mai tragem concluzii și stabilim ce vom face în următoarele două săptămâni. Bineînțeles că mergem apoi la o bere, dar să nu mai zici altora că ne place licoarea aceatsa. Timpul este scurt. Pentru alte detalii citește articolul scris de mine ieri pe Social Media Brașov.