Categorii
Arhiva General

Centrul comercial / Mall-ul Coresi – prime impresii

Am reușit sa vizitez ieri seară Mall-ul Coresi și mi-a plăcut ce am văzut. Deși este clar că au pornit în grabă, că au depășit niște deadline-uri, că unele lucruri nu sunt finisate, mall-ul arată chiar binișor. Pentru cei ce nu știu, programul Mall-ului Coresi, situat în zona Tractorul, Str. Zaharia Stancu nr. 1, Braşov, este:
Luni – Duminică: 10:00 – 22:00
Hipermarket: 08:00 – 22:00

Coresi este mai mare decât Eliana Mall și Brintex la un loc. Poate mai pui și Mall Unirea în amestec ca să îți faci o idee. La pas grăbit dau o tură de jur împrejur în 10 – 15 minute. Eu am pas mare, nu uita asta.

Am văzut că au zeci de magazine de îmbrăcăminte, destule fast-fooduri, un cinema, un Auchan nesimțit de mare, ceva magazine de telecom, doar unul de electrocasnice, o farmacie, un mini-zoo, părculețe mici din loc în loc, destule terase, un Mercedes de 170 000 de euro aruncat pe acolo, o parcare imensă de peste 1000 de locuri afară, piste de biciclete, grădini faine în afară, câteva mici părculețe și pe afară și arhitectură puțin diferită de ceea ce vezi pe la noi.

Mall Coresi este mare, poate nu la fel de mare pe cum ne așteptam pe baza reclamelor zburătăcite prin tot online-ul, dar arată bine și sigur este un loc unde am să merg destul de des. Cei care mergeau la Auchan/Eliana și erau în zona Gării sau Centrului sigur vor prefera vizita la Coresi.

Nu am lucruri de rău de zis, doar ceva completări: am văzut că mai au de pus marcajele pe o parte din parcare, lipsesc indicatoarele care să îți indice clar unde este toaleta, toaletele arată bine, dar nu erau curate, pistele de biciletele dispar brusc ca mai apoi să apară undeva în altă parte, prea puține locuri de prins bicicletele.

Văzusem ceva ce nu mi-a placut: ceva proști cu BMW/Mercedes făceau drifturi prin parcare. Nu se găsesc metode de a descuraja asemenea comportamente acolo?

Dat fiind că i s-a dat drumul în grabă zic că au făcut o treabă bunicică. Probabil în 1-2 săptămâni va fi totul mult mai fain făcut.

Este un loc pe care merită să îl vizitezi. Vedem cum va fi părerea mea peste ceva săptămâni.

4 răspunsuri la “Centrul comercial / Mall-ul Coresi – prime impresii”

Au destule minusuri. Au adus oameni noi la case in conditile in care stiau sau putea banuii ce volum de oameni o sa existe. Puteau sa faca o relocare a celor din Bartolomeu pentru cateva zile. Zona de food nu e chiar asa diversificata cum ma asteptam. (Mi-a placut in Cluj partea de food la Polus sau Iulius) parcarea destul de mica (se va mai construii) insa acum….
Auchanul e suficient de mare si il simt aerisit. Nu am senzatia ca imi cade raftul pe mine cum e in Kaufland…
Sa vedem cum vor evolua lucrurile caci primite ceva Coresi

Mai mergem pe acolo si o sa vedem. Imi place ca aduce un aer nou si este maricel.