Categorii
Arhiva Optimism

Felicitări, Cipri, și casă de piatră

Vin momente în viață când trebuie să zici că s-a încheiat un capitol si începe altul nou. Așa s-a întâmplat și pentru Cirpri, frate-meu, care s-a însurat vineri, 01 aprilie. Felicitări Cipri că ai demonstrat că ești mai bărbat decât mulți alții de vârsta ta. Eu mai aștept :D.

Sezonul călătoriilor deschis oficial de mine cu ceva timp în urmă a avut, desigur, legătură cu drumul meu în Austria, unde Cipri s-a căsătorit cu Irina, rusoiacă stabilită în Germania și care muncește la bucătăria hotelului la care este angajat și frate-miu ca bucătar. Ca să vezi ce ciudate sunt drumurile vieții…

Cum rude și prieteni sunt stabiliți în toată Europa îți dai seama că a avut o nuntă cu adevărat internatională și interculturală. Români, ruși, germani, austrieci, și maghiari au fost prezenți la nunta foarte frumos organizată. Nu am fost pe la prea multe nunți, dar pot zice că aceasta a fost foarte aproape de o nuntă de vis. Știu că Cipri a făcut pregătirile cu mai bine de șase luni în urmă și tot mai avea de lucru în ultimele zile.

Așa cum zice o vorbă vârsta de 25 de ani e chiar potrivită pentru căsătorie, mai ales că ar urma să devin unchi în câțiva ani. A fost o ocazie foarte bună de a cunoaște oameni noi, de a mă împrieteni cu ei și de a vedea locuri noi și interesante. Ba chiar am și exersat germana pe care o credeam uitată undeva în mintea mea.

Cum treaba este fresh și nu am avut aparatul meu de fotografiat trebuie să aștept să primesc pozele de la prieteni și atunci le voi pune aici. Nu pot să spun decât că sunt bucuros pentru el și că îi doresc toate cele bune în viață. Cum am blogul bineînțeles că nu puteam să nu îl felicit pe această cale. Să știe țara că sunt mândru de el.

Așa că : felicitări lui Cipri și Irinei și casă de piatră.

6 răspunsuri la “Felicitări, Cipri, și casă de piatră”

Pe 1 aprilie? Si nevasta l-a crezut cand a zis da?
Casa de piatra!

Se pare ca da. Au fost oarece surprize interesante. Iti zic yo alta data 😀

Casa de piatra si toate cele bune si trebuie sa zic urmatoarele :

1. Neaparat poza cu domnul Manuel Cheta la 4 ace
2. Frac`tu a contribuit la mancarea de la nunta cu ceva ?
3. pozeeeeeeeee de la nuntaaaaaaaaaaaaaaa

1. Sunt la 4 ace, cum sa nu 😀
2. Cred ca a facut supa mirilor. Oricum toata nunta a fost pe banii lui.
3. astept si eu pozele. vreu, vreu , vreau si eu. si sunt multe, nu gluma 😀