Categorii
Arhiva Optimism

Concert Skyrim la London Palladium #SkyrimInConcert

De când am văzut anunțul în Evening Standard mi-am zis că trebuie să cumpăr un bilet la concertul Skyrim, primul din lume. Concertul a fost la London Palladium, în centrul Londrei, și a ținut 2 ore. 2 ore de muzică Skyrim live.

Au fost melodii pe care orice jucător de Skyrim le știe, de la cele lente până la cele pe care le auzeai când te luptai cu vreun dragon: de la Dragonborn la Distant Horizons. Playlistul este în descrierea filmului de mai jos:

Cine îmi zice că jocurile video nu sunt artă și că sunt o pierdere aiurea de timp îmi arată că nu a jucat jocuri în viața lui. Valoarea opiniei unui asemenea om este egală cu zero.

Ca să vezi că jocurile video sunt artă este suficient să te uiți la art concepts în zona de „Extras”/”Collectibles” a multor jocuri și, desigur, să asculți soundtrack-urile.

Cât despre timpul pierdut, ia întreabă-te câte ore pierzi urmărind seriale? Same stuff here.

Concertul a fost așa cum m-am așteptat. Când te bucuri de liniștea dintre misiuni ori când descoperi zone noi în Skyrim și asculți cântece lente făcute de orchestră te deconectezi total de mediul înconjurător. De aia citești, te uiți la filme și te joci.

A meritat fiecare ban dat. Aș mai merge la concerte în care să ascult soundtrack-urile live pentru filme și jocuri. Trebuie să fii acolo când întreaga orchestră dă drumul atacului 😀

Bine, acolo am mai ascultat și trei medley-uri ( mixuri de melodii) din alte versiuni The Elder Scrolls (III Oblivion și IV Morrowind) si unul cu Fallout 4, că doar Bethesda este creatorul lor. Superfun.

Mai jos ceva filme de la concert:

Poză:
skyrim-in-concert-london-palladium-16-nov-2016-manuelcheta-ro

Un răspuns la “Concert Skyrim la London Palladium #SkyrimInConcert”

Podcast “Un român în Londra” ep 8: Skyrim in concert | Manuel Chetaspune:

[…] ce am discutat: – despre concertul Skyrim la London Palladium – despre situațiile în care vei fi deziluzionat de lucrurile ce le vezi în Londra, mai […]