Categorii
Arhiva General

Ce este mai rău decât refugiații? Omul profitor

După ce citești ce scrie Robert Frunzescu pe mytex.ro îți dai seama că refugiații, oameni care sunt în nevoie, dar care vor refuza să se adapteze și care vor aduce obiceiurile lor (primitive) cu ei în Europa, nu se ridică la nivelul de mârșăvie de care sunt în stare nișțe „europeni” de-ai noști: jegurile de taximetriști din Ungaria care, pentru o cursă de 3000 de forinți (10 euro) le cer refugiaților 200 de euro.

De la myTex citire:

„Am urcat cinci oameni într-un taxi. Ne-a zis din start «200 euros». Am preferat să îi dăm decât să intrăm în autobuzele oficialităților ungare”, a declarat aceeași femeie.

Ce fel de om ești dacă, uitându-te la musulmanul din fața ta și, în timp ce îți zici în gândul tău „a dracu și teroristul ăsta idiot, uite-l cum vrea să aibă viață bună la noi„, tu uiți de legea din țara ta și recurgi la șarlatanie? De la 10 euro la 200 este drum lung. Ești o mizerie dacă faci așa.

Legat de imigranți, musulmani, etc.

Unii oameni atrag, pe bună dreptate, atenția că imigranții vor fi un bai, dar alții atrag atenția că nu toți imigranții sunt la fel.

Ca un budist super-zen ce sunt eu pot spune că sunt de acord cu tot ceea ce zic cei de mai sus pe blogurile lor:
1. noi nu suntem în stare, și nici Europa, să încadrăm eficient „imigranții” numiți țigani
2. prin urmare nu vom fi în stare să îi integrăm cum trebuie nici pe cei veniti din Orientul Mijlociu
3. doar o mică parte din toți musulmanii și arabii veniți din Orient vor fi un bai dincolo de costurile de logistică mari ce presupune venirea lor în Europa
4. fără programe de re-educare/civilizare nu poți avea un viitor strălucit
5. există un exemplu pozitiv în Olanda: deși musulmanii de acolo sunt ca țiganii de la noi, adică trăiesc în lumea lor, nu vor să muncească, sunt inculți și altele, de la a doua și apoi a treia generație de musulmani vezi deja schimbări: nu mai fac mulți copii, sunt europenizați, încep să lase în urmă obiceiurile primitive.

Probabil de aceea musulmanii nou veniți și cei mai vechi trag cu disperare în Suedia și în alte locuri, gen zona de Nord a Londrei, să li se permită exercitarea religiei ca la ei acasă, gen uciderea cu pietre când se încalcă vreo lege de-a lor.

Cu puțin efort cei care vin pot fi educați și europenizați.

Ceea ce sper eu este ca imigranții de orice fel care fac ilegalități să NU fie scutiți de închisoare de către autorități pe motiv că „se face discriminare„, cum se pune problema în UK. Legea să fie lege pentru toți.

Legat de cazul din UK via Forbes:

Americans too are familiar with this syndrome. Political correctness among sociologists comes from socialist convictions and the tired old theories that produce them. But among ordinary people it comes from fear.

și

The people of Rotherham know that it is unsafe for a girl to take a taxi-ride from someone with Asian features; they know that Pakistani Muslims often do not treat white girls with the respect that they treat girls from their own community.

și

But they dare not express this knowledge, in either words or deed. Still less do they dare to do so if their job is that of social worker or police officer. Let slip the mere hint that Pakistani Muslims are more likely than indigenous Englishmen to commit sexual crimes and you will be branded as a racist and an Islamophobe, to be ostracised in the workplace and put henceforth under observation.

Tocmai de aceea, din cauza pericolului generat de abuzul de corectitudine politică, eu continui să le zic țiganilor țigani și nu romi.

Bonus: merită citită definiția islamofobiei, descoperită de mine pe pagina celor de la România Seculară:

Despre nonsensul numit „islamofobie” – acest slogan ridicol al progresiștilor corecți politic.
«A quick reminder that „Islamophobia” is a term coined by fascists, used by cowards, to manipulate morons. I don’t „fear” Islam (as per „phobia”), I criticize it, exercising my freedom to dispute against bad ideas. Not skin colors, not races, but *ideas* – Islam is a troubled religion, Islamism is an indecent idea, radical Islamism is a cancer. And presently, they come together as a package. Islamophobia as a term is on par with Naziphobia and communistophobia.»

De citit și ce are de zis Sam Harris despre acest lucru. Tweetul celebru din textul citat mai sus. Sam Harris considerat islamofob.

2 răspunsuri la “Ce este mai rău decât refugiații? Omul profitor”

Dupa toate argumentele aduse apar niste intrebari logice:

– De ce atata preocupare legata de maimutele astea nefutute?
– Cine ne obliga sa analizam posibilitatea si implicatiile primirii pe teritoriul nostru (national, UE) a unor cetateni a caror cultura este TOTAL ostila culturii vestice?
– Nu putem sa inchidem discutia prin refuzul categoric de a primi acesti trogloditi ce vin cu bombe amorsate in creier? De ce sa ne cream singuri probleme timp de o generatie sau poate doua, ba chiar sa condamnam generatiile viitoare de europeni la asimilarea fortata de catre acesti maimutoi salbatici cu spor natural peste sporul minim de sustinere statistica a populatiei?
– Exemplul tiganilor nu este concludent? Sunt o etnie transcontinentala, fara o limba omogena, cu o cultura tribala neviciata de vreo religie habotnica, si totusi nu pot fi integrati social. Traiesc in continuare de vreo 11-12 generatii (1856 e anul inceperii eliberarii din sclavie, cam la fel ca negrii americani) la marginea societatii sau chiar in afara ei, fiind total impasibili la cerintele societatii (acte de identitate, contracte de proprietate, educatie, munca).
Repet, nu e suficient acest exemplu? Experimentam cu altfel de tigani, cu capul plin de obsesii sexuale si ura fata de cei mai albi decat ei. De ce? In numele omeniei si altruismului? Nu e mai uman pentru noi sa ne protejam cultura si modul de viata? Statistic orice ipocrit din asta iubitor de politicallycorectness are sansa sa-si vada copilul violat de un turbanat din asta lasat acum sa se aseze la masa pusa, dupa ce generatii intregi au muncit. Da-i in pwla calului, nu poate un continent sa salveze alt continent din cacatul religios in care se scalda de 1300 de ani.

Să ne uităm și în curtea noastră: asaltul țiganilor români asupra suedezilor | Manuel Chetaspune:

[…] refugiații din Siria am mai scris și nu cred că este nevoie să zic mai multe: cei mai mulți, probabil peste 99%, […]