Categorii
Arhiva General

Oktoberfest Brașov 2015 începe în 7 zile: iată programul

Program-OKTOBERFEST-2015
Am văzut la Robert programul Oktoberfest 2015 și l-am luat și eu pe blog. Joi, pe 3 septembrie 2015, începe Oktoberfest cu Parada Oktoberfest și de atunci încolo până pe duminică, 13 septembrie 2015, vei avea parte numai de bere, mici, tot felul de mâncăruri și produse de artizanat la Liceul Sportiv unde se ține distracția.

Programul va începe în fiecare zi la 11 și se va termina la orele 22-23. Va fi plin-ochi așa că nu uita să mergi din timp și de mai multe ori pe acolo. Nu cumva să nu vizitezi tot ce este acolo 😀

Cu puțin noroc vei putea da și de o mână de bloggeri pe acolo aciuați într-un colț anume.

Printre parteneri Oktoberfest îi are pe Ciucaș, Selgros, Sergiana și mulți alții. Află mai multe despre Oktoberfest Brasov de aici.

Să ne vedem la Oktoberfest. Dani a pus și el programul.
afis_brasov

3 răspunsuri la “Oktoberfest Brașov 2015 începe în 7 zile: iată programul”

#prinbasovulmeu 2015, Ziua 2: Selgros, Tâmpa, carting indoor la Karthbahn Kronstadt | Manuel Chetaspune:

[…] nou la Oktoberfest, partenerul nostru, unde am putut să ne bucurăm de bere și mici din belșug. Oktoberfest se termină pe data de 13 septembrie 2014, după 11 zile de nebunie și âuri de bere Ciucas și […]

O porcărie cum n’am mai întâlnit!
Organizatorii, au omis un lucru: și anume ca pentru a organiza balciul de 2 lei, a blocat o strada, limitând accesul locuitorilor din zona spre stația RAT, obligandu’i sa …Se descurce cum o da Domnul!
Noi, cei care locuim în zona suntem nevoiți sa suportam țigănia numita Oktoberfest, sau mai bine zis ” Septemberfest”….care este organizat în spirit romanesc! Lucruri făcute fără ca cineva sa le gândească cu adevărat!
Rușine! O mizerie de bâlci, cu pretenții de festival!

Acum se face la fostul stadion, unde intoarce 5-ul, nu?