Categorii
Arhiva General

Oameni care citesc câș și înțeleg cu dosul

Tocmai ce am aruncat în spam ceva comentarii care mă înjurau pe motiv că nu am ce căuta să fac trei joburi și apoi să merg cu autobuzul. Adică, dacă faci trei chestii din care scoți sau nu bani, dar care îți mănâncă timp, așa cum pomeneam în articolul cu „nevasta” de șofer RAT care mă înjura deunăzi, tu trebuie să îți cumperi obligatoriu mașină și să uiți de RAT.

Ei bine, nu.

Articolul nu era despre cât de muncitor sunt eu, ci despre faptul că o anumită persoană apăra comportamentul josnic al unor șoferi RAT motivând că ei au salariul prea mic.

O vorbă am de zis: dacă țu îți faci munca în funcție de salariul pe care îl iei, atunci este clar că nu ai ce căuta în câmpul muncii. Fie îți dai demisia și mergi unde „meriți”, fie te comporți ca un om civilizat, și nu ca o pramatie împuțită.

Oriunde ai fi, oricât de greu ți-ar fi, comportă-te frumos în meseria ta pentru că nu știi cum te întâlnești cu oameni care ți-ar putea deveni șefi în viitor.

Desigur, lucrul acesta a scăpat multor retarzi care au citit articolul cu nevasta RAT care mă înjura și au trecut și ei la înjurături. Desigur, prostul la prost trage.

Se întâmplă des să văd oameni care citesc articolul pe diagonală și trec la înjurături în comentarii fără să înțeleagă o iotă din ce am scris.

Hai marș la SPAM cu voi.

3 răspunsuri la “Oameni care citesc câș și înțeleg cu dosul”

Să se simtă cei pe care i-am băgat în spam.

[…] mesaje ca acesta și nu mă inflamez foarte tare. Poate mai scriu câte un articol supărat ca răspuns, dar nu este capăt de […]