Categorii
Arhiva General

O manea cosmică: nu ne plac manelele pentru că țigani


Uite o manea frumoasă. Este un pamflet frumos, mai ales că știința nu are mare căutare la noi, o țară unde evoluția, demonstrată ca fapt real de zeci de ani deja, este tratată ca un blestem, ca o erezie de un popor ipocrit.

Știința în sine este văzută ca ceva limitat și mult prea restrictiv pentru niște oameni cu mintea mult prea deschisă care vor să creadă neapărat în vrăji, bioenergii, fantome, zei și dumnezei, deși nu au văzut nimic de genul ăsta ei și neamul lor.

Revenim la maneaua de mai sus. Dacă era cântată de un țigan, atunci cum era? Unele manele sunt chiar frumoase, dar sunt destui care ar fi gata să vomite numai pentru că sunt cântate de țigani.

Ce s-ar întâmpla dacă de mâine manelele ar fi cântate de români blonzi cu ochi albaștri? Heh?

Și nu cred că este vorba de rasism aici. Românii sunt dintre cei mai toleranți oameni de pe planetă. Am mai zis asta.

Faptul că eu și alții nu ascultăm manele este cauzat de faptul că sunt cântate de țigani care se laudă cu „averea” lor și ridică la rang de religie furtul, minciuna, grotescul, fala și prostul gust specifice anumitor țigani.

Via Cristian Roman.

4 răspunsuri la “O manea cosmică: nu ne plac manelele pentru că țigani”

De aia zic. Si ne placeau. Si erau faine. 😀

[…] cum am mai scris și aici, daca acele manele ar fi cântate de români, atunci nu am avea nici cel mai mic bai, dar dacă […]