Categorii
Arhiva General

Internat la spital? Sună la Telefonul Pacientului – 021 311 02 43 – pentru informații sau reclamații


Te gândești cu groază că ai putea ajunge la spital la un moment dat și să fii internat, moment în care doctorii și asistentețe stau în jurul tău doar dacă le dai bani. Nu mereu este așa, dar există o șansă destul de mare. Este atât de bine împământenit obiceiul doctorilor de a cere bani încât ar fi gata să te lase să mori sau cu sechele pe viață numai pentru că nu le dai șpaga.

Vorba aia, plătești asigurări de sănătate ca apoi doctorul să te șantajeze cu moartea în caz că nu îi dai bani. Au ei metodele lor, de aceea îi numesc doctori criminali. Știu cazul mătușei mele căreia i s-au cerut bani pentru a fi operată, atlfel mizeria de doctor, pe care nu îl numesc încă, ar fi ținut-o pe tușă șase luni.

Nu uit, cu atât mai puțin frate-miu cel mic, care a fost de față. Va veni și momentul doctorului respectiv să plece acasă la răcoare, adică la închisoare.

La fel, dacă ajungi internat, sună la tel 021 311 02 43, Telefonul Pacientului, linie creată de către PacientActiv.ro ( contact@pacientactiv.ro – facebook.com/pacientactiv ) pentru a-i ajuta pe români să înțeleagă care sunt drepturile lor.

Că avem drepturi, știm acest lucru. Că trebuie să luptăm pentru ele, este total altceva. Va trebui să devină un reflex.

UPDATE: nici n-am dat publish bine că văd pe Realitatea NET cum 50 de medici și farmaciști și-au bătut joc de bolnavii de cancer și de Statul Român umflînd prețurile la medicamente

Via Stirile ProTv.

Un răspuns la “Internat la spital? Sună la Telefonul Pacientului – 021 311 02 43 – pentru informații sau reclamații”

[…] în noiembrie am aflat de numărul pacientului – 021 311 02 43 – pentru informații sau reclamații și m-am plimbat cu cel mai rapid […]