Categorii
Arhiva General

Roșiile Cherry din Vittoria, Italia sunt pline de sângele copiilor români avortați [UPDATE 5 feb 2015]


Știrea de mai sus nu mi-a dat liniște. Majoritatea comentariilor le condamnă pe femeile care au acceptat compromisul și e sigur că, fără participarea lor, nu s-ar fi ajuns în situația mizeră relatată în reportaj: mulți copii avorați de femeile românce plecate la muncă în localitatea Vittoria, Sicilia, Italia.

Cică sunt acolo 1500 de românce care au fost șantajate, într-un fel sau altul, de patronii lor, adică de jegoșii de fermieri italieni, să se culce cu ei. Altfel erau trimise înapoi în România. La Vittoria, Italia s-au făcut multe sere și de acolo se trimit roșii cherry, roșii cherry pline acum de sângele copiilor avotați de româncele forțate să se culce cu patronii lor.

Desigur, fiecare femeie în parte putea și trebuia să refuze compromisul, dar nu au făcut-o, ba chiar, din dialogurile prezente pe Pro TV, se pare că acceptau situația resemnate, cu o docilitate similară vacilor.

Ajungem acum la partea următoare: dacă dai de un om prost, profiți de el sau îl înveți cum să se protejeze?

Prefer a doua variantă. Chiar dacă femeile românce, mai mult din frica de a se întoarce la țară, în foame, au acceptat asemenea compromis, fermierii italieni nu trebuiau să le forțeze să devină obiectul lor sexual. Toți mizerabilii respectivi merită trimiși la închisoare iar afacerile lor vândute și făcute cadou femeilor românce batjocorite.

De vreme ce româncele respective au acceptat situația asta, fermierii au ajuns să considere că este normal să se comporte așa. Ba chiar, mâine-poimâine te pomenești că tocmai unele dintre femeile de acolo le iau de mână pe nou-venite și le trimit în poala patronilor italieni.

Păcat că românii plecați dincolo nu știu să fie uniți. Există grupuri-grupulețe, dar atât. De obicei, când merg dincolo, eu evit să intru în vorbă cu românii de care dau în metro sau pe stradă. O bună parte au plecat dincolo la prăduială.

De cealaltă parte sunt românii muncitori, de tipul româncelor plecate în Vittoria, Italia, care, din lipsa educației, ajung obiectele sexuale ale mizeriilor de patroni italieni. Și nu este nimeni care să le ajute, nici măcar colegele lor care acceptă situația ca niște găini de dus la tăiat. Din fericire un preot italian este cel care a aadus în atenția tuturora situația: Beniamino Sacco din Vittoria, om cu mai multă coloană vertebrală decât româncele sau patronii de acolo.

Să se știe peste tot la noi: roșiile Cherry din Vittoria, Italia sunt pline de sângele copiilor români avortați acolo!

Așadar, idealist cum sunt în destule cazuri:
1. patronii nu aveau voie să ceară servicii sexuale de la românce
2. de vreme ei ce au cerut asemenea servicii româncele trebuiau să refuze și să plece în altă parte/poliție
3. de vreme ce nu au refuzat, acele românce trebuiau să țină copilul și să ceară pensie alimentară de la patronii italieni
4. de vreme ce nu au făcut nici asta, măcar acum, că totul a devenit public, ar trebui să lase „rușinea” la o parte și să ajute autoritățile din Italia.

Mi-ar fi plăcut să văd listate numele firmelor din italia care au patroni ce și-au bătut joc de românce. Pro TV nu are detaliile astea, dar ceva mai multe informații am găsit pe Corriere.it: 5-6 avorturi săptămânal într-un oraș mic de 60 000 de locuitori.

Curios lucru, tunisienii care au lucrat în acele ferme cereau plata normală și condiții decente. Asta până au mers acolo românii și au acceptat să fie tratați ca niște animale. O bună parte dintre femeile care sunt supuse abuzurilor vin din zona Botoșani și acceptă să stea în grajduri, la propriu.

Țineți minte: roșii Cherry din Vittoria, Italia nu sunt colorate roșu degeaba.

UPDATE: 5 feb 2015. Pro TV are o serie de repotaje legate de acest fenomen.