Categorii
Arhiva General

Câți oameni din cimitir și țărani mituiți îl vor vota pe Ponta?

alegeri-prezidentiale-02-nov-2014
Pe 2 noiembrie ne alegem un nou președinte. Se vor aplica cele mai interesante tactici de fraudare a alegerilor iar așteptarea mare va veni din partea PSD, neo-comuniștii iubiți ai națiunii, în frunte cu Ponta. Aș fi curios să văd câți morți din cimitire îl vor vota și de data asta.

La fel, oare câți țărani vor vota PSD/Ponta pentru că primesc 1 litru de ulei și ceva mălai? Destui. O idee bună ar fi să îi sunăm pe ai noștri de la țară și să le cerem să voteze cu Monica Macovei sau Iohannis, dacă vor democrație.

Atât de credincios este omul nostru Ponta încât creează secții religioase în cadrul MAI, lucru care nu ar trebui să se întâmple într-un stat în care biserica este separată de respectivul stat. În plus, este știut faptul că oamenii votează după cum le zice preotul. Ai acces la preot, ai acces la enoriașii lui. Uite cum mai marii religioși vând voturi celor care le aruncă ceva milioane de euro sub sutană.

Desigur, dacă iese Ponta, episoade în care judecătorii se pun de-a curmezișul în fața justiției pentru a scoate parlamentari infractori din închisoare se vor înmulți. Chiar și acum au un curaj extraordinar judecătorii Dan Lupașcu și Viorica Costiniu, oameni faini care vor să îl scoată basma curată pe Voiculescu, Felixul neprihănit al României.

La fel, dacă îl lași pe Ponta să facă ce vrea, află că, la un moment dat, vei ajunge să faci închisoare dacă scrii despre dosarele penale în care este implicat politicianul copy-paste de la noi.

Dacă vrei să exiști într-o țară democratică votează cu Iohannis sau cu Macovei. Eu voi vota cu Iohannis, nu pentru că nu vreau să votez pentru Ponta, ci pentru că Iohannis ne poate deschide ușa către Europa, ușă pe care Ponta înceacă să o închidă din răsputeri.

#daiohannis