Categorii
Arhiva Personal

De ce nu Ponta #nuponta


Pentru că comuniști și pentru că Iliescu. Ponta a făcut o serie de mizerii de-a lungul timpului și ar fi trebuit să plece când s-a descoperit plagiatul. Ca să scape de pedeapsa din urma descoperirii plagiatului el a făcut o mulțime de schimbări prin Guvern și la diferite legi. Om cu obraz, ce mai.

Ce iese în evidență la Victor Ponta este cultul personalității, atât de des întâlnit la liderii comuniști gen Ceaușescu sau Kim Il Sung al Coreei de Nord. Tot Victor Ponta a inițiat un atac la legea DNA și o serie de alte legi prin care fie dă liber la despăduriri, fie face pomană electorală dând amnistie fiscală funcționarilor publici sau mici mite electorale pensionarilor. Aceiași pensionari care au vândut voturile în ultimii 25 de ani.

#nuponta. #nuiliescu

În ceea ce privește alegerile prezidențiale am de ales între Monica Macovei sau Klaus Iohannis. Nu Udrea, blonda care e blondă, nu Ponta plagiatorul și nici restul irelevanți.

Dacă îți pasă de votul tău, trimite-l pe Ponta &co acasă. Nu avem nevoie de comuniști.

LE: Ponta zice că a făcut o asemenea paradă pentru că și Obama a făcut la fel. Simpatic idiot. Nu te compari cu Președintele SUA. Poate doar dacă ești Putin. This iz not Ămerica.

7 răspunsuri la “De ce nu Ponta #nuponta”

Vezi ce inseamna sa nu te uiti la antena 3! :))))
Nu, ca eu nu ma uit la niciuna din ele dar sunt tare multi care se uita. Din pacate.

Nu e vorba de uitat la TV. E vorba ca trebuie sa vezi bine despre ce e vorba. Sunt multi care l-ar vota pe Ponta fara sa stie de magariile facute.

Monica sau Iohannis. Sa vedem ce iese.

Și Obama o fi făcut la fel, dar nu cred că juniorii americanilor o fi început școala fără manuale. Ca să nu mai zic că atunci la americani a fost uragan, Obama nu s-a dus să-și anunțe repede candidatura, așa cum a făcut el.

Eh, e si Ponta un pui de Putin. Fata de Putin, totusi, nu se poate pune cu un urs.

[…] septembrie 2014 se vedea că legea securității cibernetice bate la ușă și foloseam hashtagul #nuponta de zor. Cronologia evenimentelor din Ucraina și-a regăsit locul în acest articol iar Superblog […]