Categorii
Arhiva Blogging Online

YouTube madness: iată lista de 300+ canale de știință, tehnologie, cultură generală la care să te înscrii acum

Dacă te plângi că ai prea mult timp liber, atunci te invit să te înscrii la cele peste 300 de canale la care sunt și eu înscris. Vei găsi canale pentru știință și tehnologie în cea mai mare parte, dar vei și destule despre cultură generală, știri internaționale, muzică/entertainment și chestii geeky.

Cele mai multe dintre ele publică o dată pe săptămână sau mai rar, apoi sunt cele care publică o dată pe săptămână, apoi cele care publică filme noi cel puțin o dată pe zi.

Rezultatul?

Dacă te înscrii la toate aceste canale, atunci fii gata să ai un folder special pentru emailurile de la YouTube pentru că vei primi peste 120 de asemenea notificari pe zi. Cele mai multe vin de la canalele de știri, apoi de la canalele de cultură generală/știință care publică zilnic.

La ce canale de YouTube ești înscris? Le găsești în lista de mai jos? Ai propuneri de alte canale de YouTube?

O listă mult mai mică am prezentat pe TehnoCultura în urmă cu ceva timp unde am pomenit de 30 de canale YouTube cu filme educative.

Descarcă lista de aici (Click dreapta – Save As).

Un răspuns la “YouTube madness: iată lista de 300+ canale de știință, tehnologie, cultură generală la care să te înscrii acum”

De foarte mult timp imi doream sa gasesc o astfel de lista,uneori chiar sunt multe lucruri despre care ar trebui sa invatam.Interesant articolul felicitari e de 10