Categorii
Arhiva Optimism

Se întâmplă și lucruri faine la noi: Dr. MIT


Dr. MIT este emisiunea doctorului Bogdan Ivănescu în care ne vorbește despre multe mituri medicale și ne explică modul în care funcționează corpul. De asemenea, el ne explică și de ce anumite mituri pot fi confirmate științific, cu manualul în față. Deși nu sunt de acord cu poziția pe care o are vis-av-vis de activitatea ASPA, am să urmăresc materialele despre mituri medicale cu aceeași plăcere cu care am făcut-o și până acum.

CNA a acordat un premiu de excelență pentru emisiunea Dr. MIT, lucru care mă bucură foarte mult. Nu prea am auzit de premii de excelență pentru emisiunile infecte care rulează zilele acestea pe la TV.

În orice caz, se întâmplă și lucruri frumoase pe la noi. Urmărește emisiunea Dr. MIT (website), pentru că vei ști să te ferești mai bine de sfaturile tâmpe date de unele vedete la fel de tâmpe de pe la noi.

Cheers.

Un răspuns la “Se întâmplă și lucruri faine la noi: Dr. MIT”

[…] lăudam ceea ce fac cei de la Creative Monkeyz, dar și ce a făcut Bogdan Ivănescu cu emisiunea Dr. MIT. Prin perioada aceasta am început să scriu despre javascript și mă rățoiam la […]